تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
سقوط حکومت بشار اسد در سوریه

هشدار آلمان به حامیان اسد؛ در کشور ما مخفی نشوید

یک هفته پس از سقوط حکومت بشار اسد در سوریه، آلمان به همه حامیان اسد هشدار داده‌ است که برای مخفی شدن در آلمان تلاش نکنند.

کد خبر: ۱۷۷۱۱۲
۱۲:۳۹ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

هشدار آلمان به حامیان اسد؛ در کشور ما مخفی نشوید

دیدارنیوز: آنالنا بربوک، وزیر خارجه و نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان به همه حامیان بشار اسد که زمانی بر سوریه حکومت می‌کردند، هشدار داده‌اند که برای مخفی شدن در آلمان تلاش نکنند.

به نقل از العربیه، بربوک یکی از سیاستمداران حزب سبز امروز یکشنبه در اظهاراتی به روزنامه آلمانی «بیلد»، گفت: «به هر کسی از جلادان اسد که به فکر فرار به کشور ما است، به صراحت می‌گویم: «ما همه عوامل رژیم بشار اسد را با تمام قدرت قانونی برای جنایات فجیع آن‌ها پاسخگو خواهیم کرد».

او همچنین از آژانس‌های امنیتی و اطلاعاتی بین‌المللی خواست تا برای محاکمه و پاسخگو کردن افراد وابسته به اسد همکاری نزدیک داشته باشند.

در همین حال فرانک ورنیکه، رئیس اتحادیه کارگری «وردی» در آلمان، در رابطه با بحث‌های جاری درباره اینکه آیا حدود یک میلیون پناهجوی سوری در آلمان باید به کشورشان بازگردند یا خیر، گفت که او با بازگرداندن کارگرانی که وجودشان در این کشور ضروری است، مخالف است.

او گفت: «کارگرانی که در مراقبت‌های بهداشتی، بیمارستان‌ها، خدمات پستی و کشتیرانی، یا در بسیاری از مشاغل و نقاط دیگر، این افراد از سوریه گریخته‌اند، اما با ادامه کار و فعالیت به این کشور کمک می‌کنند».

کریستین بنر، رئیس اتحادیه «آی جی متال» نیز در این باره به روزنامه «بیلد» گفت که کشور به کارگران ماهر و نیروی انسانی از خارج نیاز دارد.

از زمان سرنگونی رژیم اسد در ۸ دسامبر و در اختیار گرفتن قدرت و مدیریت امور کشور توسط دولت موقت «اداره عملیات نظامی» (هیئت تحریر الشام و جناح‌های متحد آن) هزاران سوری به وطن خود بازگشته‌اند.

صد‌ها نفر که به رژیم بشار اسد وابسته بودند، نیز به خارج از کشور گریختند.

بشار اسد روز ۸ دسامبر به همراه خانواده‌اش به روسیه گریخت و مسکو یک روز بعد از فرار اسد اعلام کرد که به بشار اسد و خانواده‌اش «پناهندگی بشردوستانه» اعطا کرده است.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها