تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
تاثیر چینی‌ها در بازار

قیمت طلا رکوردشکنی کرد

روند افزایش قیمت جهانی طلا ادامه داشته و امروز (سه‌شنبه) رکورد جدیدی را ثبت کرده‌ است. مهم‌ترین عامل تأثیرگذار بر قیمت طلا گزارش بانک مرکزی چین درمورد از سرگیری خرید این فلز گرانبها پس‌ از ۶ ماه توقف بوده‌ است.

کد خبر: ۱۷۶۸۷۳
۱۱:۲۸ - ۲۰ آذر ۱۴۰۳

قیمت طلا رکوردشکنی کرد

دیدارنیوز: قیمت طلا در روز گذشته که به‌خاطر ازسرگیری خرید توسط بانک مرکزی چین بیش‌از ۱ درصد افزایش قیمت داشت و به بالاترین رقم طی دو هفته گذشته رسید امروز نیز رکوردشکنی کرد.

به نقل از رویترز، طلا در روز گذشته به‌خاطر ازسرگیری خرید توسط بانک مرکزی چین بیش‌از ۱ درصد افزایش قیمت داشت و به بالاترین رقم طی دو هفته گذشته رسید. روند افزایش قیمت طلا ادامه داشته و امروز رکورد جدیدی را ثبت کرده‌ است.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۳ درصد افزایش به ۲۶۶۶ دلار و ۴۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۱۷ درصدی به ۲۶۹۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

مهم‌ترین عامل تأثیرگذار بر قیمت طلا گزارش بانک مرکزی چین درمورد ازسرگیری خرید این فلز گرانبها پس‌از ۶ ماه توقف بوده‌است. این اقدام بانک مرکزی چین از تقاضای سرمایه‌گذاران در کشور حمایت می‌کند.

چین در ۲۰۲۳ بزرگ‌ترین خریدار رسمی طلا در دنیا بود، اما بانک مرکزی روند ۱۸ ماهه خرید این فلز گرانبها را در ماه مه متوقف کرد.

خرید بالای بانک‌های مرکزی، آسان شدن سیاست‌های پولی و تنش‌های ژئوپلیتیکی نقش بزرگی در روند افزایش قیمت طلا در سال جاری میلادی داشته‌اند.

فدرال رزرو آمریکا روند پایین آوردن نرخ بهره را با یک کاهش ۰.۵۰ درصدی در ماه سپتامبر آغاز کرد و یک‌بار دیگر هم نرخ بهره را ۰.۲۵ درصد در ماه نوامبر پایین آورد. تاجران حالا ۸۶ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره ۰.۲۵ درصد دیگر در اجلاس ۱۷ و ۱۸ دسامبر کاهش یابد.

اما اگر فدرال رزرو روند کاهش نرخ بهره را متوقف کند، قیمت طلا تحت فشار قرار خواهد گرفت.

فضای نرخ پایین بهره به نفع طلا به‌عنوان یک سرمایه غیر سودده است و تمایل برای خرید این فلز گران‌بها طی بی‌ثباتی‌های سیاسی و اقتصادی افزایش می‌یابد.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۱۰ درصد کاهش به ۳۲ دلار و ۵۸ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۴۲ درصدی ۹۳۷ دلار و ۵۰ سنت معامله می‌شود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير