تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
اعتماد عمومی مردم مهم‌ترین سرمایه نظام است

آصفری: باید جلوی نارضایتی مردم را گرفت

محمدحسن آصفری، نایب رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس گفت: امروز دولت بایستی تمام تلاش خود را برای حل مسائل اقتصادی کشور و کنترل گرانی کالا‌ها به کار ببندد. باید جلوی نارضایتی مردم را گرفت. نباید تصمیماتی از سوی مسئولان اتخاد شود که اعتراض مردم را به دنبال داشته باشد.

کد خبر: ۱۷۶۷۷۰
۱۲:۳۵ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳

آصفری: باید جلوی نارضایتی مردم را گرفت

دیدارنیوز: نایب رئیس سابق کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس، تاکید کرد: اعتماد عمومی مردم مهم‌ترین سرمایه نظام است که بایستی همه دولتمردان، حکمرانان، نمایندگان مجلس و تمام ارکان کشور برای حفظ و ارتقای آن تلاش کنند.

محمدحسن آصفری، با اشاره به مهم‌ترین اولویت کشور، بیان کرد: از نگاه بنده مهم‌ترین اولویت امروز کشور مباحث اقتصادی است. امروز دولت بایستی تمام تلاش خود را برای حل مسائل اقتصادی کشور و کنترل گرانی کالا‌ها به کار ببندد. باید جلوی نارضایتی مردم را گرفت. نباید تصمیماتی از سوی مسئولان اتخاد شود که اعتراض مردم را به دنبال داشته باشد.

وی در ادامه اظهار کرد: انتظار می‌رود دولت تلاش خود را برای کنترل گرانی‌ها به کار ببندد. باید جلوی برخی اقدامات که می‌تواند بهانه به دست دشمنان نظام دهد، گرفته شود. اعتماد عمومی مردم مهم‌ترین سرمایه نظام است که بایستی همه دولتمردان، حکمرانان، نمایندگان مجلس و تمام ارکان کشور برای حفظ و ارتقای آن تلاش کنند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: انتظار می‌رود برنامه‌های دولت در حوزه اقتصادی باشد. باید جلوی هرگونه افزایش قیمت‌ها گرفته شود. از سوی دیگر موضوع سیاست خارجی حائز اهمیت است. دولت باید تلاش کند در حوزه دیپلماسی با تدبیر و برنامه پیش برویم. باید از اقدامات نسنجیده در عرصه سیاست خارجی پرهیز شود. سیاست خارجی کشور ما نیاز به یک کالبدشکافی جدی دارد. باید در عرصه خارجی تلاش کنیم با همه کشور‌ها به جز رژیم صهیونیستی که آن را به عنوان یک دولت قبول نداریم، ارتباط خود را تقویت کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر باید جلوی سواستفاده و رانت خواری‌هایی که منجر به دل نگرانی و دلواپسی مردم‌می شود، گرفته شود. در عرصه قانون گذاری نیز اولویت مجلس باید بیشتر پیرامون مسائل اقتصادی باشد. موضوعاتی مانند حجاب بسیار اهمیت دارد، اما نباید از مسائل اساسی کشور غافل شد. باید تلاش همه مسئولان افزایش رضایتمندی مردم باشد.

وی در پایان با بیان اینکه برای ما اهمیت دارد که چه دولت‌هایی در کشور‌های همسایه ما استقرار پیدا می‌کنند و نمی‌توانیم نسبت به آن بی تفاوت باشیم گفت: جمهوری اسلامی ۴۵ سال توانسته جلوی تمام تهدیدات بایستد. ما تهدید‌های بزرگی را پشت سر گذاشتیم. امروز ایران یک کشور مقتدر و توانمندی است که تا زمانی که مردم پای انقلاب و کشور خود ایستاده باشند، کسی نمی‌تواند تعرضی به آن داشته باشد. بزرگ‌ترین مدافع کشور ما قبل از مسائل نظامی حمایت مردمی است که باید حفظ شود.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
0
0
چون شماالان نماینده نیستید می گویید اولویت اول دولت مشکلات اقتصادی است اگرمجلس بودید حتما اولویت اول راحجاب می دیدید.
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر