تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
مدیرکل پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش خبر داد

تهدید دانش‌آموز به درس خواندن «تخلف» است

محمد سلیمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تهدید دانش‌آموزان به درس خواندن «تخلف» است، گفت: گاهی معلمان، دانش آموزان را به جای شیوه‌های تشویقی با تنبیه‌های لفظی «تنبیه» می‌کنند، اما این امر باید با رعایت ماده ۸۰ آیین نامه اجرایی مدارس مصوب شورای عالی آموزش و پرورش، با روش‌های آگاهی بخشی دانش‌آموزان صورت گیرد.

کد خبر: ۱۷۶۵۶۶
۰۹:۰۷ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳

تهدید دانش‌آموز به درس خواندن «تخلف» است

دیدارنیوز: مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طبق دستورالعمل ثبت‌نام هرگونه کمک به مدرسه «اختیاری» است گفت: دریافت هرگونه هزینه در طول سال تحصیلی بابت هزینه‌های جاری مدرسه باید با رضایت اولیاء انجام شود و در صورت شکایت اولیاء، با مدیر مدرسه برخورد می‌شود.

محمد سلیمی در گفتگو با ایسنا، در خصوص قانونی بودن پرداخت کمک‌های والدین به مدارس گفت: مطابق آیین نامه اجرایی اصلاح ماده ۱۱ قانون تشکیل شورا‌های آموزش و پرورش، در استان‌ها و مناطق کشور، پرداخت کمک‌های مردمی به مدارس باید با رضایت و به صورت اختیاری انجام شود. در طول سال تحصیلی هزینه‌های مدرسه از جمله هزینه‌های خرید کاغذ، هزینه‌های جاری مانند لوله کشی، سیستم گرمایشی و سرمایشی زیاد است، اما با توجه به اصل ۳۰ قانون اساسی و با رعایت ماده ۱۱ قانون شوراها، کمک‌های مردمی باید اختیاری و با رضایت اولیا اخذ شود.

تهدید دانش‌آموزان به درس خواندن «تخلف» است

مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایت وزارت آموزش و پرورش در خصوص موضوع تنبیه‌های لفظی که از سوی معلمان انجام می‌شود ادامه داد: گاهی معلمان، دانش آموزان را به جای شیوه‌های تشویقی با تنبیه‌های لفظی «تنبیه» می‌کنند، اما این امر باید با رعایت ماده ۸۰ آیین نامه اجرایی مدارس مصوب شورای عالی آموزش و پرورش، با روش‌های آگاهی بخشی دانش‌آموزان صورت گیرد.

سلیمی با بیان اینکه مطابق ماده ۷۸ آیین نامه اجرایی مدارس مصوب شورای عالی آموزش و پرورش، تنبیه باید ابتدا با تذکر و اخطار شفاهی به صورت خصوصی و سپس دعوت از ولی دانش‌آموز و توجیه جهت پیگیری موضوع انجام شود عنوان کرد: در صورت نیاز جابجایی کلاس و در مرحله بعد اخراج دانش آموز به صورت حداکثر سه روز و در نهایت با هماهنگی اداره و منطقه، مدرسه دانش آموز باید تغییر کند.

وی با بیان اینکه تمام کار‌های انجام شده در جهت اصلاح رفتار دانش‌آموزان است اظهار کرد: تهدید دانش‌آموزان به درس خواندن از نگاه آموزش و پرورش تخلف تلقی شده و با معلم متخلف برخورد قانونی و به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری معرفی خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر