تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
اجلاس اکو در مشهد

عراقچی: خراسان رضوی اهمیت ویژه‌ای برای نقش‌آفرینی در اکو دارد

عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در اجلاس اکو در مشهد گفت: همسایگی با دو کشور ترکمنستان و افغانستان باعث شده که خراسان رضوی اهمیت ویژه‌ای برای نقش‌آفرینی در اکو داشته باشد.

کد خبر: ۱۷۶۵۲۰
۱۱:۲۱ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳

عراقچی: خراسان رضوی اهمیت ویژه‌ای برای نقش‌آفرینی در اکو دارد

دیدارنیوز _ استان خراسان رضوی: بیست و هشتمین اجلاس شورای وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با حضور وزیر امور خارجه ایران و همتایانش در کشور‌های عضو، در مشهد آغاز شد.

در دومین روز این اجلاس، امروز سه‌شنبه ۱۳ آذر ماه، سیدعباس عراقچی به عنوان اولین سخنران این اجلاسیه، بر ضرورت همگرایی کشور‌های عضو اکو تاکید کرد. در این نشست، دبیرکل اکو و وزیران امور خارجه کشور‌های ترکیه، ترکمنستان، قزاقستان، پاکستان، ازبکستان، قرقیزستان، جمهوری آذربایجان و تاجیکستان حضور دارند.

روز گذشته نیز نشست هیات‌های کارشناسی اعضای اکو در مشهد برگزار شد و اعضا بر سر بیانیه پایانی این اجلاسیه موسوم به بیانیه مشهد به اجماع رسیدند و قرار است این بیانیه امروز به تایید و تصویب وزرای خارجه کشور‌ها برسد و سپس قرائت شود.

همچنین روز گذشته اسناد مختلفی در مورد همکاری اعضای اکو با یکدیگر تدوین شد که قرار است امروز به تایید وزرای خارجه برسد.

نیازمند هوشمندی و هماهنگی کشور‌های منطقه در مقابل تحرکات گروه‌های تروریستی تکفیری هستیم

عباس عراقچی اظهار کرد: مایه افتخار است که این نشست با حضور میهمانان در شهر مشهد برگزار می‌شود، از مقامات و تولیت آستان قدس رضوی و جناب استاندار تشکر می‌کنم.

وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در یک سال گذشته ریاست سازمان اکو را بر عهده داشت افزود: در این یک سال ایران سعی کرده در راستای تعالی کشور‌های اکو گام بردارد و در این نشست آخرین تحولات اکو را بررسی می‌کنیم.

وی ادامه داد: خراسان رضوی زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های فراوان اقتصادی، کشاورزی، تجاری، گردشگری و... دارد. امیدوارم وزرا در اجلاس در مدت اقامت در مشهد شاهد امکانات و ظرفیت‌های مشهد باشند.

عراقچی گفت: همسایگی با دو کشور ترکمنستان و افغانستان نیز باعث شده که خراسان رضوی اهمیت ویژه‌ای برای نقش‌آفرینی در اکو داشته باشد.

وی با اشاره به جنایات یک سال اخیر صهیونیست‌ها، عنوان کرد: بیش از یک سال است که منطقه و جهان شاهد جنایات افسارگسیخته بی‌سابقه و وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و در ادامه علیه مردم لبنان بوده است.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: در چند روز اخیر به موازات اعلام آتش‌بس در لبنان شاهد تحرکات گروه‌های تروریستی تکفیری در سوریه با حمایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی بوده‌ایم که نیازمند هوشمندی و هماهنگی کشور‌های منطقه و واکنش فوری و موثر جامعه جهانی است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی