تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

وزیر میراث‌فرهنگی: طرح طبیعت‌گردی آشوراده لازم‌الاجرا‌ست‌‌

رضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی گفت: طرح طبیعت‌گردی آشوراده که در دولت شهید رئیسی مصوب شد، برای دولت لازم الاجراست.

کد خبر: ۱۷۶۲۹۳
۰۹:۲۴ - ۱۰ آذر ۱۴۰۳

وزیر میراث‌فرهنگی: طرح طبیعت‌گردی آشوراده لازم‌الاجرا‌ست‌‌

دیدارنیوز _ استان گلستان: وزیر میراث‌فرهنگی با بیان اینکه باید خطوط دریایی در خزر از آشوراده تا بندر انزلی و در خلیج فارس با هدف گردشگری دریامحور ایجاد شود، گفت: طرح طبیعت‌گردی آشوراده که در دولت شهید رئیسی مصوب شد، برای دولت لازم الاجراست.

سیدرضا صالحی‌امیری شامگاه جمعه در دیدار با نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر این استان اظهار کرد: استان گلستان با تنوع فرهنگی، تاریخی و طبیعی خود، گنجینه‌ای ارزشمند برای کشور است. باید تلاش کنیم تا از این ظرفیت‌ها برای جذب گردشگران داخلی و خارجی استفاده کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه تقویت صنایع‌دستی می‌تواند نقش مهمی در اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی منطقه ایفا کند، گفت: این ظرفیت غنی نیز در استان گلستان وجود دارد که می‌توان با تقویت این بخش، درآمدزایی کرد.

وی با اشاره به این که جغرافیای استان گلستان همه ظرفیت‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری را با هم داراست، بیان کرد: اگر اثر ارزشمندی، چون دیوار بزرگ گرگان که اثر منحصر به فرد استان بوده و در لیست موقت ثبت جهانی هم قرار دارد، احیا شود در کنار مجموع دیگر آثار استان از آرامگاه مختوم قلی‌فراغی تا میراث جهانی گنبدقابوس می‌تواند گلستان را به عنوان جاذبه‌ای بی‌نظیر در سطح ملی و بین‌المللی مطرح کند.

صالحی امیری با تأکید براینکه جزیره آشوراده می‌تواند ظرفیت مهمی برای توسعه گردشگری دریامحور باشد، گفت: باید با ایجاد زیرساخت‌ها و امکانات مورد نیاز در جزیره و تعریف سفر‌های دریایی و خطوط مسافری و گردشگری از آشوراده به سایر اسکله‌هایی که در سایر استان‌ها تعریف و مجوز داده شده، این ظرفیت بی‌نظیر و متفاوت و نیاز حوزه گردشگری دریامحور فعال شود که در این راستا تلاش خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید خطوط دریایی در خزر از آشوراده تا بندر انزلی و در خلیج فارس با هدف گردشگری دریامحور ایجاد شود، اضافه کرد: طرح طبیعت‌گردی آشوراده در دولت شهید رئیسی مصوب شد. شهید رئیسی پای این طرح ایستاد و مشکلات آن را برطرف کرد و با توجه به اینکه این مصوبه از سوی رئیس جمهور شهید ابلاغ شده برای ما هم‌لازم‌الاجراست.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد