تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
تنش‌ها در خاورمیانه ادامه دارد

اسرائیل در پی احیای مذاکرات با حماس/ ادامه بمباران شمال غزه

روزنامه «واشنگتن پست» به نقل از منابع مطلع نوشت که کابینه رژیم اسرائیل به‌دنبال استفاده از توافق آتش‌بس در لبنان برای احیای مذاکرات با حماس است.

کد خبر: ۱۷۶۲۳۶
۰۹:۰۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳

اسرائیل در پی احیای مذاکرات با حماس/ ادامه بمباران شمال غزه

دیدارنیوز: با گذشت ۴۱۹ روز از جنگ در غزه، در شرایطی که بمباران‌ها و محاصره همچنان ادامه دارد، روزنامه واشنگتن‌پست از تلاش رژیم اسرائیل برای احیای مذاکرات آتش‌بس با حماس خبر داد.

با ورود جنگ غزه به چهارصد و نوزدهمین روز خود و تنها یک روز پس از اعلام آتش‌بس در جبهه لبنان، واکنش‌های بین‌المللی مبنی بر توقف جنگ در غزه، پس از بیش از یک سال تجاوز، شدت گرفته است.

همزمان، فلسطینیان در غزه منتظر اقدام جدیدی از سوی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، برای دستیابی به توافقی در غزه و آزادی اسرا هستند. همزمان محافل سیاسی مخالف نتانیاهو و خانواده‌های اسرای اسرائیلی نیز خواستار آتش‌بس در غزه همچون لبنان شده‌اند، ده‌ها نفر از خانواده‌های اسرای اسرائیلی شب گذشته مقابل دفتر نتانیاهو دست به تحصن زده و خواستار توافق مشابه لبنان با حماس شدند.

در این راستا روزنامه «واشنگتن پست» به نقل از منابع مطلع نوشت که کابینه رژیم اسرائیل به‌دنبال استفاده از توافق آتش‌بس در لبنان برای احیای مذاکرات با حماس است.

آخرین تحولات روز ۴۱۹ طوفان‌الاقصی را در ادامه بخوانید.

تل آویو به دنبال آتش‌بس

روزنامه «واشنگتن پست» نیز نقل از منابع مطلع نوشت که کابینه رژیم اسرائیل به‌دنبال استفاده از توافق آتش‌بس در لبنان برای احیای مذاکرات با حماس است

حمله هوایی شدید به شمال اردوگاه النصیرات

به گزارش رسانه‌های فلسطینی، جنگنده‌های رژیم اشغالگر اسرائیل حمله هوایی شدیدی را علیه مکانی در شمال اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه انجام دادند.

ادامه بمباران اسرائیل در شمال شهر غزه

رسانه‌های فلسطینی از هدف قرار گرفتن اردوگاه جبالیا و مناطق التوام و الصفطاوی در شمال شهر غزه توسط توپخانه اسرائیل خبر دادند.

بایدن بر ضرورت تمرکز بر توافق با نتانیاهو تأکید کرد

وب‌سایت عبری والاه به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، در تماس تلفنی دیروز با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر، بر ضرورت تمرکز بر توافقی برای آزادی اسرا تأکید کرده است. این مقامات افزودند که بایدن قصد دارد برای رسیدن به توافقی در مورد اسرای اسرائیلی، به فشار خود ادامه دهد.

هیئت مصری برای تلاش در جهت دستیابی به توافق، عازم فلسطین اشغالی می‌شود

دو منبع امنیتی مصری به خبرگزاری رویترز گفتند که یک هیئت امنیتی مصری روز پنجشنبه برای تلاش در جهت دستیابی به توافقی برای آتش‌بس در غزه، به اسرائیل سفر خواهد کرد. این هیئت که متشکل از مقامات سازمان اطلاعات عمومی مصر است، در تلاش است تا پیشنهاداتی پیرامون اداره نوار غزه در روز پس از پایان جنگ را مورد بررسی قرار دهد؛ پیشنهاداتی که می‌تواند راه را برای توافق تبادل اسیران میان گروه‌های مقاومت و دولت اشغالگر اسرائیل هموار کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی