تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

استانداران سمنان و مازندران معرفی شدند

در ادامه معرفی استانداران توسط دولت چهاردهم، مهدی یونسی رستم آبادی در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران و محمدجواد کولیوند به عنوان استاندار سمنان انتخاب شدند.

کد خبر: ۱۷۶۰۱۰
۱۷:۰۸ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳

استانداران سمنان و مازندران معرفی شدند

دیدارنیوز: استانداران سمنان و مازندران امروز یکشنبه، معرفی شدند.

مهدی یونسی رستم‌آبادی در جلسه امروز هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران و محمدجواد کولیوند به عنوان استاندار سمنان انتخاب شدند.

استاندار جدید سمنان کیست؟

محمدجواد کولیوند متولد سال ۱۳۴۶ در تویسرکان استان همدان است. او نمایندهٔ دوره نهم و دوره دهم کجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کرج و اشتهارد و فردیس در استان البرز بوده و نایب رئیس اول کمیسیون سیاست داخلی و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در دوره نهم و رئیس کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی دوره دهم بود.

استانداران سمنان و مازندران معرفی شدند

کولیوند همچنین در مقطعی از سوی عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر وقت کشور به قائم‌مقامی او در امور مجلس منصوب شد. او در سال ۱۴۰۳ در انتخابات ریاست جمهوری او رئیس ستاد کشوری مسعود پزشکیان بود.

کولیوند علاوه بر قائم مقامی وزیراسبق کشور در امور مجلس و نمایندگی دوره نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد فردیس و آسارا، سمت‌هایی مانند معاونت استانداری تهران و فرمانداری ویژه کرج، معاون وزیر کشور، معاون پست بانک ایران و مدیرکل اموال، پشتیبانی و ساختمان وزارت خارجه، نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی را نیز در کارنامه دارد.

محمد جواد کولیوند در سال ۱۳۸۷ توسط استاندار تهران و با حکم وزیر کشور مصطفی پور محمدی فرماندار کرج منصوب شد. محمد جواد کولیوند در بهمن ماه ۱۳۹۹ توسط رحمانی فضلی وزیر کشور دولت وقت به سمت معاون وزیر در امور پارلمانی منصوب شد. کولیوند در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری ایران از نامزدی مسعود پزشکیان حمایت کرد و همچنین مسعود پزشکیان او را به عنوان رییس ستاد کشوری خود منصوب کرد.

استاندار جدید مازندران کیست؟

مهدی یونسی رستمی رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در مازندران و از چهره‌های شناخته شده اصلاح طلبان به‌عنوان گزینه نهایی استانداری مازندران انتخاب شده و به احتمال زیاد، هفته آینده حکم خود را دریافت کرد.

استانداران سمنان و مازندران معرفی شدند

وی متخصص اورولوژی – فلوشیپ فوق تخصصی جراحی درون بین کلیه، مجاری ادراری و تناسلی، اندویورولوژیست و از پزشکان حاذق و خوش‌نام مازندران است.

سخنرانی‌های شفاف وی در دوره انتخابات توجهات را به وی جلب کرد. یونسی در دوران انتخابات درباره دلایل حمایتش از پزشکیان گفته بود: دلیل حمایت ما از پزشکیان پیشینه قوی او در مدیریت، پاکدستی، صداقت و نگاه تخصصی و کارشناس‌محورشان به مسائل مختلف است.

به نقل از تسنیم، وی از شخصیت‌های برجسته علمی، سیاسی و اجرائی مازندران محسوب می‌شود.

ارسال نظرات