تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
دلار ۷۰۰ تا ۷۵۰ تومان افزایش یافت

سایه شورای حکام بر بازار ارز

موضوع صدور قطعنامه علیه اقدامات هسته‌ای ایران در نشست دوره‌ای شورای حکام، قیمت دلار را افزایشی کرد. قیمت پوند انگلیس هم روی رقم ۸۸ هزار و ۲۱۰ تومانی ایستاد و رشد ۳۵۰ تومانی داشت.

کد خبر: ۱۷۵۹۶۸
۱۹:۵۰ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳

سایه شورای حکام بر بازار ارز

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع هفته ابتدایی آذر با رشد ارزش بازگشایی شد. افزایش ۷۰۰ تا ۷۵۰ تومانی قیمت دلار سایر ارز‌های مهم را نیز با خود همراه کرد. موضوع صدور قطعنامه علیه ایران تحرکات افزایشی به قیمت دلار داده بود.

قیمت دلار در شروع به کار بازار‌ها در روز شنبه با افزایش ۷۵۰ تومانی بازگشایی شد. رشد قیمت دلار این اسکناس را در کریدور هفتم نشاند. در آخرین معامله روز شنبه دلار در پله‌های ابتدایی از کف کریدور هفتم به کار خود پایان داد.

موضوع صدور قطعنامه علیه اقدامات هسته‌ای ایران در نشست دوره‌ای شورای حکام، قیمت دلار را افزایشی کرد و این اسکناس به منطقه‌ای که سیاست‌گذار نسبت به آن حساس است، ورود کرد.

پیش بینی قیمت دلار

معامله‌گران با توجه به خیز قیمت دلار به کریدور هفتم و ارزپاشی درهمی سیاست‌گذار در دوره‌های گذشته، معتقدند باید دید هنوز هم بانک مرکزی تمایل دارد این اسکناس به پله‌های پایانی کریدور ششم برگردد یا خیر.

گفتنی است برخی مسئولان ایران هشدار دادند صدور قطعنامه علیه ایران اقدامی تحریک‌آمیز است؛ همین مساله می‌تواند در صورت روانه شدن اخبار نامساعد سیاسی، منجر به صعود قیمت دلار در روز‌های آتی شود.

رشد پلکانی دلار حواله ادامه دارد

قیمت درهم در آخرین معامله روز شنبه با افزایش ۲۲۰ تومانی روی رقم ۱۹ هزار و ۲۶۰ تومانی معامله شد. تتر با رشد ۳۰۰ تومانی روی رقم ۷۰ هزار و ۸۰۰ تومانی ایستاد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۸۸ هزار و ۲۱۰ تومانی ایستاد و رشد ۳۵۰ تومانی داشت و یورو نیز در سطح ۷۳ هزار و ۳۴۰ تومانی معامله شد و افزایش ۱۰۰ تومانی داشت.

گفتنی است روز شنبه اسکناس دلار با رقم ۵۲ هزار و ۷۳۵ تومانی و حواله دلار نیز با رقم ۵۱ هزار و ۲۹۹ تومانی عرضه شد. قیمت دلار در مرکز مبادله بیش از ۱۰۰ تومان گران شد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها