تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
بحران جدید در اسرائیل

حمایت کلمبیا از حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

درپی حکم تاریخی برای بازداشت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر دفاع سابق این رژیم، کلمبیا اعلام کرد که دستور بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت می‌شناسد و از آن تبعیت می‌کند.

کد خبر: ۱۷۵۹۲۲
۱۰:۱۴ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳

حمایت کلمبیا از حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت

دیدارنیوز: وزارت امور خارجه کلمبیا اعلام کرد که دستور بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «یوآو گالانت» وزیر جنگ سابق این رژیم را «به رسمیت می‌شناسد و از آن تبعیت می‌کند».

به نقل از خبرگزاری افه، وزارت امور خارجه کلمبیا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که از حکم دیوان کیفری بین‌المللی علیه نتانیاهو و گالانت که متهم به ارتکاب «جنایت‌های جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه و کرانه باختری» هستند، تبعیت می‌کند.

دستگاه دیپلماسی این کشور آمریکای لاتین بر «تعهد به صلح در داخل و خارج از مرز‌های خود» تاکید و موضع کلمبیا «در برابر اقدام نسل‌کشی دولت (رژیم) اسرائیل و آنچه در مورد مردم فلسطین روی می‌دهد» را تکرار کرد.

در این بیانیه آمده است: دولت کلمبیا بر اعتقاد راسخ خود به اصول چندجانبه‌گرایی و نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین بین‌المللی تاکید می‌کند. بنابراین، به تصمیم‌های صادره از سوی دیوان کیفری بین‌المللی و سایر نهاد‌های متولی اجرای عدالت در سطح جهانی احترام گذاشته و از آن تبعیت خواهد کرد.

«گوستاوو پترو» رئیس‌جمهوری کلمبیا نیز پنجشنبه گذشته از حکم بازداشت نتانیاهو استقبال کرد و اطمینان داد که «این حکم باید رعایت شود».

پترو حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت را اقدامی منطقی و لازم توصیف و در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بنیامین نتانیاهو مرتکب نسل‌کشی شده است و دیوان کیفری بین‌المللی آن را تایید کرده است و باید به این حکم احترام گذاشت.

رئیس‌جمهوری کلمبیا همچنین از رئیس‌جمهوری آمریکا خواست تا به حکم دادگاه لاهه احترام بگذارد و تاکید کرد: اگر «جو بایدن» این مساله را نادیده بگیرد، جهان را به سمت وحشیگری سوق می‌دهد و غرب نیز باید استقلال خود در سیاست بین‌الملل را از سر بگیرد و اقدامات لازم برای اجرای این حکم را اتخاذ کند.

دیوان کیفری بین‌المللی روز پنجشنبه دستور بازداشت نتانیاهو و گالانت را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرده است.

این برای اولین بار است که دیوان لاهه دستور بازداشت یک مقام صهیونیست را صادر می‌کند.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير
امروز شنبه ۲۱ تير