تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
تنش در خاورمیانه ادامه دارد

حمله موشکی حزب‌الله به شمال تل‌آویو/ آژیر‌های خطر در نتانیا و کفرسابا

منابع خبری رژیم اسرائیل امروز سه شنبه اعلام کردند که در پی حمله موشکی از خاک لبنان آژیر‌های خطر در مناطق نتانیا و کفرسابا در شمال تل آویو به صدا درآمد.

کد خبر: ۱۷۵۷۵۰
۱۲:۲۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳

حمله موشکی حزب‌الله به شمال تل‌آویو/ آژیر‌های خطر در نتانیا و کفرسابا

دیدارنیوز: منابع خبری اسرائیلی از حمله موشکی از خاک لبنان به مناطقی در سرزمین‌های اشغالی از جمله شمال شهر تل آویو خبر دادند.

به نقل از ایرنا، منابع خبری رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه اعلام کردند که در پی حمله موشکی از خاک لبنان آژیر‌های خطر در مناطق نتانیا و کفرسابا در شمال تل آویو به صدا درآمد.

ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد که چند فروند موشک از خاک لبنان پرتاب شده و آژیر‌های خطر در مرکز سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمده اند.

منابع خبری رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای چند انفجار قوی در مناطق هشارون و گوشدان نیز خبر دادند.

خبرنگار شبکه الجزیره هم گزارش داد که تعدادی موشک از جنوب لبنان به سمت منطقه الجلیل در شمال سرزمین‌های اشغالی شلیک شد.

شب گذشته نیز یک صهیونیست کشته و چند نفر دیگر در نتیجه حمله موشکی حزب الله به تل آویو زخمی شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی صبح دوشنبه دوم مهر ماه حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد که تا این لحظه نیز همچنان ادامه دارد.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرده بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد؛ حزب الله طی روز‌ها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صد‌ها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده و همزمان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی