تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
هواشناسی ایران

ورود سامانه بارشی و کاهش دما/ رگبار و رعد و برق در ۳ استان

روز جمعه ۱۱ آبان ماه در مناطقی از جنوب غرب و غرب کشور همچنین در استان‌های کردستان، زنجان و قزوین رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۷۴۷۹۳
۰۹:۰۶ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی جدید و کاهش نسبی دما

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه شب خبر داد.

صادق ضیائیان با اشاره به آخرین وضعیت هوای کشور و با بیان اینکه براساس پیش بینی کلی و طبق نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری پنجشنبه ۱۰ آبان ماه در برخی نقاط خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال بوشهر و فارس، ایلام، لرستان و کرمانشاه، ابرناکی، بارش پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد، گفت: جمعه ۱۱ آبان ماه در مناطقی از جنوب غرب و غرب کشور همچنین در استان‌های کردستان، زنجان و قزوین رگبارو رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه همچنین روز شنبه ۱۲ آبان ماه در دامنه‌های زاگرس مرکزی رگبار پراکنده انتظار می‌رود، گفت: به تدریج اوایل شب با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در نواحی مرزی استان‌های کردستان، کرمانشاه و ایلام بارندگی آغاز می‌شود و یکشنبه ۱۳ آبان ماه این سامانه در کل نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در قزوین، البرز و تهران فعال می‌باشد و در نیمه جنوبی آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل و غرب کردستان بارش شدت خواهد داشت و در ارتفاعات البرز مرکزی و مناطق مرتفع و سردسیر شمال غرب کشور بارش برف و کاهش نسبی دما رخ می‌دهد.

ضیاییان تاکید کرد: همچنین در اوایل شب با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر در غرب مازندران و گیلان نیز بارش و کاهش دما پیش بینی می‌شود. روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه نیز علاوه بر این مناطق در شرق سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور، مناطقی از اصفهان و سمنان نیز ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می‌دهد و در شرق لرستان، شمال چهار محال و بختیاری بارش شدت خواهد داشت. خلیج فارس نیز در پنج روز آینده و دریای خزر در روز‌های یکشنبه و دوشنبه۱۳ و۱۴ آبان ماه مواج می‌باشند.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در مورد وضعیت هوای تهران نیز با بیان اینکه آسمان تهران امروز پنجشنبه ۱۰ آبان ماه کمی ابری تا نیمه ابری با بیشینه ۲۰ و کمینه ۱۱ درجه سانتیگراد خواهد بود، گفت: همچنین آسمان تهران در روز جمعه ۱۱ آبان ماه ابری گاهی وزش باد و در بعد از ظهر افزایش ابر با بیشینه۲۲ و کمینه ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها