تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در آستانه روز رشت برگزار می‌شود

بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا در شهر خلاق خوراک کشور

روهام قلیچی، رئیس مرکز آموزش بازرگانی گیلان با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری غذا و کافه در کشور‌های پیشرفته در کنار سایر بخش‌های گردشگری به عنوان یک مسئله توسعه‌ای، کارآفرینی و درآمدزای کشور گفت: نمایشگاه صنعت غذا در صدد گسترش و اشاعه این دیدگاه مهم در کشور است و رشت، به‌عنوان شهر خلاق خوراک کشور می‌تواند در این نمایشگاه آذرماه امسال یک سنگ بنا و رویکرد جدیدی را در این عرصه پایه‌گذاری کند.

کد خبر: ۱۷۴۵۳۰
۱۹:۳۶ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳

بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا در گیلان برگزار می‌شود

دیدارنیوز _ استان گیلان: رئیس مرکز آموزش بازرگانی گیلان گفت: در آستانه روز رشت با همراهی سه بخش کافه، رستوران و صنایع وابسته در شهر خوراک ایران نمایشگاه ویژه‌ای برگزار خواهد شد.

روهام قلیچی امروز شنبه پنجم آبان ماه از برگزاری بزرگترین نمایشگاه خدمات و صنعت غذا و صنایع وابسته خبر داد و اظهار کرد: با مشارکت شهرداری رشت و اداره‌کل صمت برای نخستین بار جهت عرض اندام نخبگان این حوزه پر مصرف و پرطرفدار نمایشگاه ویژه‌ای جهت رقابت فعالان حرفه‌ای این کسب و کار برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه فعالان این عرصه باهم می‌توانند بازار را رونق داده و شرایط اقتصادی را بهتر کنند، افزود: آنچه ما در صنعت رستوران و کافه با آن روبرو هستیم مانند تجهیزات آشپزخانه و مبلمان در رستوران و کافه باهم مشترک هستند که تمامی آن‌ها در این نمایشگاه به صورت حرفه‌ای برای اعتلای این مشاغل گرد هم می‌آیند.

قلیچی تصریح کرد: با توجه به اینکه واسطه‌گری در فضای اقتصادی بسیار زیاد است و یکی از مشکلات اصلی و فعلی ما هم زیادی واسطه‌هاست لذا این نمایشگاه واسطه‌ها را کنار خواهد زد و برند‌ها می‌توانند آخرین تکنولوژی بازار را در این نمایشگاه عرضه کنند.

وی تکنولوژی و زیرساخت‌هایی مانند فضای مجازی و استارت‌آپ‌ها را بسیار با اهمیت دانست و اضافه کرد: سرمایه‌گذاران کل کشور نیز می‌توانند در این نمایشگاه که در تاریخ ۲۷ الی ۳۰ آذرماه امسال برگزار می‌شود، حضور داشته و فضای جغرافیایی این بازار بزرگ را به نحو مطلوب شناسایی کنند و از الگو‌های موفق برای اعتلاء کسب و کار خود کمک بگیرند.

رئیس مرکز آموزش بازرگانی گیلان با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری غذا و کافه در کشور‌های پیشرفته در کنار سایر بخش‌های گردشگری به عنوان یک مسئله توسعه‌ای، کارآفرینی و درآمدزای کشور، تأکید کرد: این نمایشگاه نیز در صدد گسترش و اشاعه این دیدگاه مهم در کشور است و رشت، به‌عنوان شهر خلاق خوراک کشور می‌تواند در این نمایشگاه آذرماه امسال یک سنگ بنا و رویکرد جدیدی را در این عرصه پایه‌گذاری کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر