تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا مطرح کرد

خطر ریزش بهمن در ارتفاعات؛ کوهنوردی نکنید

صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از خطر ریزش بهمن در برخی ارتفاعات خبر داد و بر لزوم خودداری از کوهنوردی تاکید کرد.

کد خبر: ۱۷۴۴۲۲
۰۹:۰۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۳

خطر ریزش بهمن در ارتفاعات

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از خطر ریزش بهمن در برخی ارتفاعات کشور خبر داد و بر لزوم خودداری از کوهنوردی تاکید کرد.

صادق ضیاییان درباره پیش بینی شرایط جوی مناطق کوهستانی کشور طی پنجشنبه (٣ آبان) اظهار کرد: طی این روز تداوم فعالیت موج بارشی در ارتفاعات شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، بارش برف و کولاک، احتمال وقوع بهمن، سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در پایین‌دست، ورود موج بارشی از سمت غرب کشور به ارتفاعات غرب، ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس و گسترش آن به مناطق مرکزی و شرقی کشور، وقوع رگبار و رعد و برق و جاری شدن سیلاب موقتی و بارش برق قله‌های مرتفع پیش‌بینی می‌شود.

او درباره وضعیت آب و هوایی مناطق کوهستانی کشور طی جمعه (۴ آبان) گفت: تشدید فعالیت موج بارشی در ارتفاعات البرز شرقی و خراسان شمالی، بارش برف و کولاک، احتمال وقوع رعد و برق، احتمال ریزش بهمن، خطر سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در پایین‌دست، تداوم بارش‌ها با شدت کمتر در البرز غربی، زاگرس مرکزی و جنوبی و ارتفاعات مرکزی کشور، در قله‌های مرتفع بارش برف و کولاک و احتمال وقوع بهمن قابل پیش بینی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: با توجه به حجم برف تازه در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز و تداوم بارش‌ها، خطر ریزش بهمن وجود دارد علاوه بر آن کاهش محسوس دما در بخش‌های وسیعی از کشور با مخاطره سرمازدگی همراه خواهد بود. مه آلود بودن مناطق کوهستانی و کاهش دید افقی و عمودی، افزایش سطح آب رودخانه‌ها و جاری شدن سیلاب پیش‌بینی می‌شود.

او درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران درروز‌های پایانی هفته گفت: فعالیت موج بارشی همراه با بارش برف و کولاک، کاهش دید، احتمال رعد و برق، وزش باد گاهی شدید و احتمال وقوع بهمن قابل پیش بینی است.

ضیاییان در پایان با اعلام هشدار نسبت به نامساعد بودن شرایط جوی بیشتر مناطق کوهستانی کشور در نیمه شمالی کشور اظهارکرد: کلیه فعالیت‌های مرتبط با کوهستان اعم از کوهنوردی، دره‌نوردی، پرواز‌های تفریحی و … مخاطره آمیز است و توصیه می‌شود از انجام آن‌ها اجتناب شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی