تیتر امروز

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند

پهپاد حزب‌الله به پنجره اتاق‌خواب نتانیاهو برخورد کرده بود

رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند پهپاد حزب الله لبنان که روز شنبه به اقامتگاه نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در «قیساریه» رسید، دقیقا به پنجره اتاق‌خواب نتانیاهو برخورد کرده است.

کد خبر: ۱۷۴۳۴۳
۱۸:۴۸ - ۰۱ آبان ۱۴۰۳

پهپاد حزب‌الله به اتاق‌خواب نتانیاهو اصابت کرد

دیدارنیوز: چند روز پس از حمله پهپادی حزب‌الله لبنان به اقامتگاه نخست‌وزیر اسرائیل، رسانه‌های این رژیم اذعان کردند که این پهپاد موفق شد که به اتاق خواب وی برسد.

به نقل از شبکه المیادین، رسانه‌های صهیونیستی در این باره فاش کردند: سیستم سانسور که برای مدت طولانی ورشکست شده است، حالا اجازه انتشار «راز برملا شده» آسیب به خانه نتانیاهو در نتیجه اصابت پهپاد را داده است.

این رسانه‌ها همچنین فاش کردند: پهپادی که شنبه به اقامتگاه نتانیاهو در «قیساریه» رسید، دقیقاً به پنجره اتاق خواب نتانیاهو برخورد کرد.

رژیم صهیونیستی پس از آن اذعان به موفقیت‌آمیز بودن عملیات حزب‌الله کرد که مقاومت اسلامی لبنان امروز (سه‌شنبه) رسما مسئولیت حمله پهپادی به اقامتگاه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت.

«محمد عفیف» مسئول روابط عمومی حزب‌الله لبنان در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: حمله به منزل «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در «قیساریه» توسط مقاومت لبنان صورت گرفت.

رسانه‌های صهیونیستی روز شنبه از هدف قرار گرفتن محل اقامت نتانیاهو توسط پهپاد حزب الله خبر داده و گفتند که آمبولانس‌های زیادی همراه با نیرو‌های پلیس در مجاورت خانه نخست وزیر رژیم صهیونیستی مستقر شدند.

در همین حال شبکه ۱۱ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این پهپاد از سمت لبنان و پس از پیمودن فاصله ۷۰ کیلومتری به صورت مستقیم محل اقامت نتانیاهو را هدف قرار داد و دود ناشی از انفجار آن، از فاصله دور قابل مشاهده بود.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از یک منبع آگاه در دفتر نخست وریزی این رژیم اعلام کرد که در زمان اصابت این پهپاد، نتانیاهو و همسرش، در محل اقامتگاه خود در قیساریا حضور نداشتند.

پیشتر حزب الله لبنان روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که اتاق عملیات مقاومت اسلامی بر اساس رهنمود‌های رهبری مقاومت، انتقال به مرحله جدید و تشدید رویارویی با دشمن اسرائیلی را اعلام می‌کند که در روز‌های آینده خود را نشان خواهد داد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر