تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
مردم استان اصفهان حق زیادی به گردن همه ما دارند

ظریف: مشکلات معیشتی، آب و آلودگی هوا برای همه ما وجود دارد

محمدجواد ظریف، معاون راهبردی رئیس جمهور در مراسم تودیع و معارفه استاندار اصفهان با بیان اینکه به مردم خیلی بدهکاریم، گفت: همه ما در یک کشتی هستیم و مشکلاتی چون معیشت، آب، آلودگی هوا برای همه ما وجود دارد.

کد خبر: ۱۷۴۱۴۷
۱۷:۳۴ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳

ظریف

دیدارنیوز _ استان اصفهان: معاون راهبردی رئیس جمهور گفت: به مردم خیلی بدهکاریم. مردم برای مشکلات راه‌حل‌ها دارند، مشکلات را می‌دانند و باید طرف مشورت ما باشند. نباید منتظر دستور تهران باشیم. دستور از مردم می‌رسد. آن‌ها هستند که ما را سرپا نگه داشته‌اند. اگر آن‌ها را باور کنیم به راه حل می‌رسیم، مردم لایق بهتر از این‌ها هستند.

محمدجواد ظریف در مراسم تودیع و معارفه استاندار اصفهان که امروز شنبه، ۲۸ مهرماه در سالن نگین اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مردم استان اصفهان حق زیادی به گردن همه ما دارند و حق دارند به آن‌ها خدمت کنیم. ما صاحب اختیار آن‌ها نیستیم و این مردم هستند که در تمام ۴۵ سال گذشته ایستادگی کرده‌اند، اما از کشور و انقلابشان روی برنگردانده و در تمام هجوم‌ها از کشورشان دفاع کرده‌اند.

معاون راهبردی رئیس جمهور بیان کرد: امیدواریم انتخاب جمالی‌نژاد سبب وفاق در استان اصفهان باشد. امروز بزرگان جبهه اصلاحات و اصول‌گرایان اصفهان را در جلسه می‌بینم. همه ما در یک کشتی هستیم و مشکلاتی چون معیشت، آب، آلودگی هوا برای همه ما وجود دارد. با این وفاق به همه چیز خواهیم رسید، «آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت».

ظریف ادامه داد: در این روزگار چاره‌ای جز حل مشکلات در کنار هم نداریم. نه تنها اصفهان، بلکه در کنار هم با خوزستان، چهارمحال و تمام کشور. مشکل آب؛ مشکل کل کشور است. با استفاده از همه اقشار مردم اصفهان و مدیران جوان کشور که روح تازه‌ای به استان و کشور می‌دهند، موفق می‌شویم.

وی افزود: از زحمات مرتضوی قدردانی و برای مردم اصفهان روزگاران بهتری را از خداوند مسئلت می‌کنم.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر