تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
درپی تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا صورت گرفت

ایران، سفیر مجارستان را احضار کرد

درپی تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، سفیر مجارستان در تهران از سوی معاون سیاسی وزارت امور خارجه ایران احضار شد.

کد خبر: ۱۷۳۹۴۲
۱۷:۲۷ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

ایران، سفیر مجارستان را احضار کرد

دیدارنیوز: سفیر مجارستان در جایگاه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا، در اعتراض به تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، به وزارت خارجه ایران احضار شد.

به دنبال اقدام روز دوشنبه اتحادیه اروپا در اعلام تحریم‌های جدید علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی، سفیر مجارستان در تهران در جایگاه ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپا، از سوی معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران احضار شد.

در این نشست ضمن اعلام مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران نسبت به تصمیم اخیر اتحادیه اروپا، تاکید شد توسل به شیوه‌های غیرقانونی و قهرآمیز همچون تحریم علیه جمهوری اسلامی ایران به هیچ عنوان قابل پذیرش نبوده و راه به جایی نخواهد برد.

در این جلسه همچنین تاکید شد همکاری‌های دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها، قانونی و در جهت حراست از منافع و امنیت ملی ایران است و موضوعی نیست که اجازه داده شود طرف‌های ثالث در آن دخالت کنند.

معاون سیاسی وزیر خارجه ایران در ادامه خطاب به طرف اروپایی خاطرنشان ساخت: اقدام اتحادیه اروپا در تحریم شرکت‌های هواپیمایی مسافربری ایران نقض صریح موازین و مقررات حقوق بین‌الملل به ویژه حقوق و آزادی‌های بنیادین بشری بوده و در تناقض با ادعا‌های حقوق‌بشری اروپاست.

در پایان این جلسه به نماینده اتحادیه اروپا توصیه شد کشور‌های عضو اتحادیه در دام محافل ضدایرانی به‌ویژه رژیم آپارتاید صهیونیستی نیفتند و منافع و روابط دیرینه خود با ایران را فدای اغراض دشمنان روابط ایران و اروپا نکنند.

سفیر مجارستان ضمن استماع نکات مطرح شده، اعلام کرد مراتب را به مقامات اتحادیه اروپا منعکس خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردين
پرطرفدارترین ها