تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
ایران به دنبال برقراری آرامش در منطقه است

آصفری: آمادگی پاسخ به دشمن را داریم

محمدحسن آصفری، نماینده سابق مجلس می‌گوید که ایران به دنبال برقراری آرامش در منطقه است، اما آمادگی پاسخ به دشمن هم وجود دارد.

کد خبر: ۱۷۳۸۹۷
۰۸:۴۵ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

آصفری: آمادگی پاسخ به دشمن را داریم

دیدارنیوز: نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: پیام تحرکات دیپلماتیک ایران این است که ما دنبال برقراری آرامش در منطقه هستیم، اما آمادگی پاسخ به دشمن را هم داریم.

محمدحسن آصفری، درباره تحرکات دیپلماتیک کشور در آسیای مرکزی و خاورمیانه، اظهار کرد: دیپلماسی می‌تواند تاثیر زیادی بر کاهش تنش‌های منطقه داشته باشد. ما هرچه تحرکات دیپلماتیک بیشتری داشته باشیم، می‌توانیم سطح تخاصم را کاهش دهیم. سفر‌های وزیر خارجه به کشور‌های منطقه و حوزه خلیج فارس در راستای کاهش تنش و تلاش برای ایجاد آتش‌بس در غزه و لبنان و جلوگیری از کشته شدن افراد بیگناه است.

وی ادامه داد: دیدار‌های خارجی رئیس‌جمهور، رئیس‌مجلس و وزیر خارجه کشورمان این پیام را دارد که ایران دنبال برقراری آرامش در منطقه است. همچنین به کشور‌های منطقه این پیام را دارد که سرزمین خود را در اختیار رژیم صهیونیستی برای ایجاد فتنه، جنگ‌طلبی و تنش بیشتر قرار ندهند. علاوه بر این، پیامی را هم برای رژیم صهیونیستی دارد که در صورت اقدامی علیه کشورمان، ایران آمادگی هرگونه برخورد نظامی قدرتمند را دارد.

نمانیده ادوار مجلس شور‌ای اسلامی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور و رئیس مجلس به ترکمنستان و تاجیکستان، خاطر نشان کرد: ما با کشور‌های این منطقه اشتراکات زبانی، فرهنگی، قومیتی داشته و مرز‌های مشترک داریم. این اشتراکات و همچنین وجود دریای خزر و خطوط ریلی مشترک زمینه را برای توسعه روابط تجاری، بازرگانی و همکاری‌های امنیتی فراهم می‌کند. با این حال این کشور‌ها باید توجه داشته باشند که وجود رژیم صهیونیستی در این منطقه موجب ایجاد ناامنی خواهد شد. این رژیم دشمن مشترک همه کشور‌های این منطقه و ایران است و می‌تواند در این منطقه فتنه و ناامنی ایجاد کند.

آصفری در پایان با اشاره به نقش توان نظامی کشور برای پیشبرد دیپلماسی بیان کرد: وعده صادق ۱ و ۲ به اتحاد جبهه مقاومت کمک کرد. میدان نقش مهمی در نفوذ قدرت کشور دارد. هرچه توان نظامی ما بیشتر باشد، قدرت چانه‌زنی ما هم بیشتر خواهد داشت. میدان تاثیر بسزایی در توسعه روابط کشور دارد. وقتی ما امنیت داشته باشیم، سایر کشور‌ها هم به توسعه روابط خود با کشورمان علاقه بیشتری نشان خواهند داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد