تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
هواشناسی ایران

وضعیت دما و بارش‌ها تا اوایل آذرماه/ این مناطق بارش ندارند

بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش بینی هفتگی بارش و دمای کشور، بارش هفته اول (۲۳ تا ۲۹ مهر) محدود به استان‌ها در شمال البرز و شمال غرب است و سایر مناطق کشور بی‌بارش خواهند بود.

کد خبر: ۱۷۳۸۸۵
۱۸:۵۴ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳

وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آذرماه

دیدارنیوز: بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، بارش هفته آخر آبان و هفته اول آذر برای غالب مناطق کمتر از نرمال برآورد می‌شود. دمای هفته اول در نوار ساحلی خزر نرمال و در سایر مناطق بیش از نرمال است. دمای هوای هفته اول آبان بشدت کاهش می‌یابد، بطوریکه در مناطقی از نیمه شمالی و غربی کشور به ۳ درجه کمتر از نرمال می‌رسد.

جدیدترین نقشه‌های پیش بینی هفتگی بارش و دمای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۲۳ مهر ماه تا ۴ آذر ماه سال ۱۴۰۳ تولید و ارائه شد. بر این اساس، بارش هفته اول (۲۳ تا ۲۹ مهر) محدود به استان‌ها در شمال البرز و شمال غرب است و سایر مناطق کشور بی‌بارش خواهند بود.

دمای هوای هفته اول (۲۳ تا ۲۹ مهر) در استان‌های ساحلی خزر و نوار شمال غرب نرمال و در سایر مناطق از ۱ تا ۶ درجه بیش از نرمال است و بیشترین افزایش (۳ تا ۶ درجه) در شرق و شمال شرق کشور رخ می‌دهد.

همچنین، میانگین بارش هفته دوم کشور در محدوده نرمال تا بیش از آن است و مقدار انباشته آن در بخش‌هایی از مرکز و غرب سواحل خزر با احتمال ۵۰ تا ۷۵ درصد به ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر می‌رسد. طی این مدت می‌توان شاهد اولین بارش برف پاییزی در ارتفاعات شمال غرب و زاگرس شمالی بود. بارش در غرب و جنوب غرب کشور کمتر از نرمال است. کاهش دمای هفته دوم محسوس است، به‌طوری‌که در سطح کشور به‌جز جنوب و جنوب شرق به ۱ تا ۳ درجه کمتر از نرمال می‌رسد.

بارش هفته سوم و چهارم در جنوب و جنوب شرق کمتر از نرمال و در سایر مناطق در محدوده نرمال خواهد بود. دمای هفته سوم و چهارم در نیمه شمالی کشور نرمال و در سایر مناطق ۱ تا ۲ درجه بیش از آن خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، بارش هفته‌های پنجم و ششم در نوار شمالی نرمال و برای سایر مناطق کمتر از نرمال برآورد می‌شود. دمای هوای کشور برای هفته‌های پنجم و ششم از ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها