تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
شمار جان باختگان در گیلان به ۱۸ نفر رسید

مشروبات الکلی همچنان «جان» می‌گیرد

محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد که تاکنون، ۱۸ نفر به دلیل مصرف مشروبات حاوی الکل صنعتی جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر: ۱۷۳۸۸۰
۱۷:۴۸ - ۲۳ مهر ۱۴۰۳

مشروبات الکلی همچنان «جان» می‌گیرد

دیدارنیوز _ استان گیلان: شمار جان باختگان مشروبات الکلی در گیلان به ۱۸ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تاکنون ۶۶ بیمار با علائم ضعف، بی‌حالی، درد شکم و تاری دید در اثر شرب مشروبات حاوی الکل صنعتی به مراکز درمانی استان مراجعه کرده‌اند، گفت: متاسفانه تاکنون ۱۸ تن جان خود را از دست داده‌اند.

محمدتقی آشوبی امروز، ۲۳ مهرماه در گفتگو با خبرنگاران، از افزایش مراجعین و جان‌باختگان ناشی از مصرف مشروبات الکلی در استان خبر داد و اظهار کرد: تاکنون ۶۶ بیمار با علائم ضعف، بی‌حالی، درد شکم و تاری دید در اثر شرب مشروبات حاوی الکل صنعتی به مراکز درمانی استان مراجعه کرده و متاسفانه ۱۸ تن جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: علاوه بر ۱۸ فوتی در اثر شرب مشروبات الکلی در گیلان، ۳۷ بیمار دیالیز و سه تن از آن‌ها با مشکلات بینایی مواجه شدند که عمدتا مشکلاتشان باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین توصیه کرد: افرادی که مشروبات الکلی حاوی اتانول و متانول مصرف کرده‌اند، سریعا به مراکز درمانی از جمله مرکز آموزشی درمانی رازی رشت مراجعه کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی