تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
العربی‌الجدید خبر داد

سفر احتمالی عراقچی به قاهره/ پیام پزشکیان منتقل می‌شود

برخی منابع در گفتگو با العربی الجدید احتمال دادند که «عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران به زودی به قاهره پایختخت مصر سفر کند.

کد خبر: ۱۷۳۷۰۳
۰۹:۵۷ - ۲۱ مهر ۱۴۰۳

سفر احتمالی عراقچی به قاهره

دیدارنیوز: برخی منابع احتمال دادند که وزیر امورخارجه ایران به زودی به قاهره سفر کند.

برخی منابع در گفتگو با العربی الجدید احتمال دادند «عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران به زودی برای بررسی مجموعه‌ای از پرونده‌های مشترک و دیدگاه دو طرف درباره تحولات منطقه به قاهره سفر کند.

این منابع تأکید کردند عراقچی طی سفر احتمالی خود به قاهره با «بدر عبدالعاطی» وزیر خارجه مصر، «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر و «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر دیدار کند.

در این دیدار‌ها درباره وضعیت دریای سرخ و یمن، تحولات غزه، تجاوز رژیم صهیونیستی به لبنان و راه‌های توقف تنش در سایه اقدام احتمالی رژیم صهیونیستی به پاسخ مشروع اخیر ایران صحبت خواهد شد.

به گفته این منابع، قرار است عراقچی پیام مکتوبی را از «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور ایران درباره تحرکات کنونی برای آرام کردن وضعیت منطقه به قاهره منتقل کند.

در این راستا «عبدالله الاشعل» معاون سابق وزیر خارجه مصر به العربی الجدید گفت: با توجه به اهمیت نقش قاهره در منطقه و روابطش با آمریکا و اسرائیل به ویژه در پرونده آتش‌بس غزه، ایران اهمیت زیادی برای مصر قائل است. با توجه به روابط مصر و اسرائیل، قاهره به دنبال ایفای نقشی در کاهش شدت تنش بین ایران و اسرائیل است. روابط دیپلماتیک ایران و مصر طی مرحله آتی از سرگیری می‌شود و در سایه تحولات کنونی منطقه، این امر در آینده نزدیک اتفاق می‌افتد.

این دیپلمات سابق گفت: سفر پیش بینی شده عراقچی به قاهره در راستای اهمیت بالای تماس‌ها و سفر‌های دیپلماتیک ایران قبل از هرگونه پاسخ احتمالی اسرائیل است. اگر پاسخ اسرائیل بزرگتر از حد انتظار باشد ما با یک جنگ منطقه‌ای و چه بسا جهانی روبرو خواهیم شد.

«مختار الغباشی» معاون رئیس مرکز پژوهش‌های سیاسی و استراتژیک عربی نیز به العربی الجدید گفت: سفر عراقچی در این زمان حساس که منطقه در آستانه انفجاری بزرگ است، مهم است. عراقچی در این سفر رایزنی‌های زیادی با مقامات مصری در راستای آتش‌بس و کاهش تنش خواهد شد. این طرح ایران برای سفر به قاهره در راستای تلاش‌های ایران برای در جریان قرار دادن شرکا و کشور‌های قوی در منطقه درباره وضعیت و خطر چیزی است که اسرائیل از طریق یک حمله بزرگ به دنبال آن است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر