تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
قالیباف در جمع رسانه‌های تاجیکستانی مطرح کرد

روابط تجاری ایران و تاجیکستان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان دیدار خود با رئیس‌جمهور تاجیکستان گفت: روابط تجاری ایران و تاجیکستان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

کد خبر: ۱۷۳۶۵۲
۱۷:۰۱ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳

قالیباف

دیدارنیوز: محمدباقر قالیباف با ابراز امیدواری از افزایش روابط تجاری ایران و تاجیکستان گفت: همانطور که در سه سال گذشته تجارت بین دو کشور ایران و تاجیکستان بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است، مطمئناً این میزان تجارت و همکاری در سال‌های آینده با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دیدار خود با رئیس‌جمهور تاجیکستان، در گفتگو با خبرنگاران تاجیکستانی در خصوص اهداف سفرش به این کشور، گفت: توفیق حاصل شد تا به دعوت رؤسای مجالس کشور تاجیکستان برای شرکت در یک نشست بین‌المللی- پارلمانی به‌مناسبت سی‌امین سالگرد تصویب قانون اساسی در کشور دوست و همسایه تاجیکستان، حضور پیدا کنم.

وی با اشاره به فرصت فراهم شده برای انجام نشست‌های مفصل با رؤسای مجالس تاجیکستان و همچنین رئیس جمهور این کشور، بیان کرد: در این نشست‌ها به توسعه مسائل اقتصادی، صنعتی و موضوع ترانزیت و همچنین به‌طور خاص به‌موضوع تجارت دو کشور تأکید شد.

قالیباف بیان کرد: همچنین در این جلسات درباره توسعه خدمات مهندسی، موضوعات مربوط به دانش‌بنیان و تکنولوژی‌هایی که مخصوصاً در بخش‌هایی که مزیت‌های این کشور در حوزه صنعت است، تأکید شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری در خصوص افزایش تجارت بین ایران و تاجیکستان، بیان کرد: همانطور که در سه سال گذشته تجارت بین دو کشور ایران و تاجیکستان بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است، مطمئناً این میزان تجارت و همکاری در سال‌های آینده با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

قالیباف با بیان اینکه طی دو الی سه سال گذشته رؤسای جمهور و پارلمان‌ها و همچنین هیأت‌های متفاوت در زمینه‌های مختلف به ویژه کمیسیون ویژه اقتصادی ایران و تاجیکستان مرتباً با هم ملاقات داشته و سفر‌های کاری برقرار شده است، بیان کرد: در قالب این تعاملات، مسائل دانشگاهی و علمی، توسعه فرهنگی و مباحث مربوط به گردشگری نیز در اولویت اقدامات قرار دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد تا روابط بین ایران و تاجیکستان همچنان مستحکم و با دوام باشد و ارتباط قوی بین این دو کشور همسایه، هم زبان، هم دین و هم فرهنگ با قوت ادامه پیدا کند.

وی در پایان تصریح کرد: همچنین ما باید به زبان فارسی و همچنین فرهنگ اصیلی که وجود دارد، توجه داشته باشیم و آن را توسعه دهیم.

در این سفر، فتح‌الله توسلی، رییس گروه دوستی ایران و تاجیکستان، سارا فلاحی، علی بابایی کارنامی، حسین امامی‌راد، روح‌الله عباسپور، هادی محمدپور از نمایندگان مجلس، قالیباف را همراهی می‌کنند. آیین «سی‌امین سالگرد تصویب قانون اساسی جمهوری تاجیکستان» امروز و فردا در شهر دوشنبه برگزار می‌شود و قالیباف در این نشست سخنرانی خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور