تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در ۱۰۰ هکتار از اراضی بیابانی شهرستان کهنوج صورت می‌گیرد

محکومان به جای رفتن به زندان «درخت» می‌کارند

ابراهیم حمیدی، رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: با همکاری دادگستری شهرستان کهنوج و اداره منابع طبیعی شهرستان و با صدور احکام جایگزین حبس، در ۱۰۰ هکتار از اراضی بیابانی در حاشیه شهر کهنوج درخت کاشته می‌شود.

کد خبر: ۱۷۳۴۷۰
۱۲:۰۱ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳

.

دیدارنیوز: رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: با همکاری دادگستری شهرستان کهنوج و اداره منابع طبیعی شهرستان و با صدور احکام جایگزین حبس، در ۱۰۰ هکتار از اراضی بیابانی در حاشیه شهر کهنوج درخت کاشته می‌شود.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی، رییس کل دادگستری استان کرمان به همراه جمعی از مقامات قضایی و اجرایی استان و جنوب از طرح بیابان زدایی شهرستان کهنوج بازدید کرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: با همکاری دادگستری شهرستان کهنوج و اداره منابع طبیعی شهرستان، در ۱۰۰ هکتار از اراضی بیابانی در حاشیه شهر کهنوج درخت کاشته می‌شود.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در حاشیه بازدید از طرح بیابان‌زدایی در شهرستان کهنوج گفت: احکامی که دادگستری در صدور احکام جایگزین حبس صادر می‌کند، بنحوی است که کار‌های عام المنفعه انجام شود.

وی افزود: دادگستری شهرستان کهنوج در اجرای سیاست‌های سند تحول و تعالی قوه قضاییه موفق عمل کرده که صدور احکام جایگزین حبس یکی از آنهاست.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که یک تفاهم نامه در جهت بیابان زدایی فی‌مابین دادگستری شهرستان کهنوج و اداره منابع طبیعی جنوب استان با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم منعقد شده است، گفت: در اراضی بیابانی به فاصله چند کیلومتری از شهرکهنوج این طرح جنگل کاری در حال اجرا است.

وی افزود: با توجه به کویری بودن منطقه و نیاز به بیابان‌زدایی، زمینه جنگل کاری در این شهرستان فراهم شده است.

حجت الاسلام حمیدی خاطرنشان ساخت: در شرایطی که قانون اجازه می‌دهد در برخی از احکام سبک، مجرمین بجای رفتن به زندان موظف به انجام کار‌های عام المنفعه می‌شوند که دادگستری شهرستان کهنوج برای زندانیان رای باز، زمینه درختکاری و بیابان‌زدایی را فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: از آنجاییکه پیش از این اداره منابع طبیعی در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار اقدام به کاشت درختان بومی منطقه کرده است، پیش بینی می‌گردد درختکاری در این اراضی درنظر گرفته شده، موفقیت آمیز باشد.

حجت الاسلام حمیدی با بیان اینکه برای اجرای طرح‌های جایگزین حبس نیاز به همکاری بیشتر قضات می‌باشد، ادامه داد: این طرح در راستای جلوگیری از روان شدن شن‌ها و پیشگیری از گرد و غبار و ریزگرد‌ها انجام شده است و امیدواریم از این تجربه نیز در شهرستان‌های کویری استان استفاده شود.

ارسال نظرات