تیتر امروز

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک سوختی به صنعت برق؛ دولت قیمت را بالا برد!/ هشدار درباره شرایط آبی ۱۴۰۴/ سود عجیب ارزی در جیب دلالان

این دهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شرایط هوایی امن شد

پروازها در ایران به حالت عادی برگشت

جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: پس از اطمینان از شرایط مساعد و ایمن پروازی و اتمام محدودیت پیش‌آمده، شرکت‌های هواپیمایی مجاز به انجام عملیات پروازی از ساعت ۵ بامداد امروز - ۱۲ مهر ماه - هستند.

کد خبر: ۱۷۳۲۵۴
۱۰:۳۴ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

پروازها در ایران به حالت عادی برگشت

دیدارنیوز: سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پس از اطمینان از شرایط مساعد و ایمن پروازی و اتمام محدودیت پیش‌آمده، شرکت‌های هواپیمایی مجاز به انجام عملیات پروازی از ساعت ۵ بامداد امروز - ۱۲ مهر ماه - هستند.

به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو روز پنجشنبه درباره آخرین وضعیت نشست و برخاست پرواز‌ها در فرودگاه‌های کشور اظهار داشت: مسافران می‌توانند برنامه پروازی خود را از شرکت هواپیمایی مربوط پیگیری و از انجام سفر قبل از عزیمت به فرودگاه اطمینان حاصل کنند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های هواپیمایی نیز، نسبت به استرداد کامل بهای بلیت پرواز‌های ابطال شده به مسافران اقدام خواهند کرد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی افزود: در صورت لزوم سازمان هواپیمایی کشوری اطلاعات و اخبار لازم را به اطلاع شرکت‌های هواپیمایی و مسافران خواهد رساند.

به گزارش دیدارنیوز، درپی حمله موشکی ایران به اسرائیل، پروازهای داخلی برای حفظ ایمنی پروازها لغو شده بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی