تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
غضنفرآبادی، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان می‌گوید برای پیشرفت کشور همه باید کمک کنند

۸۰ درصد موشک‌ها از گنبد آهنین عبور کرد

موسی غضنفرآبادی، رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان با اشاره به اینکه عملیات وعده صادق ۲، توانمندی ایران را نشان داد، گفت: ایران با وجود تحریم‌ها توانست حداقل ۸۰ درصد موشک‌ها را از این گنبد آهنین عبور بدهد.

کد خبر: ۱۷۳۲۵۲
۱۰:۰۸ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

۸۰ درصد موشک‌ها از گنبد آهنین عبور کرد

دیدارنیوز _ استان کرمان: رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: عملیات موشکی موفق جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی و عبور موشک‌ها از گنبد آهنین، توانمندی ایران را نشان داد.

موسی غضنفرآبادی صبح امروز ۱۲ مهرماه در نشست مشترک مجمع نمایندگان با مدیران شهرک‌های صنعتی استان کرمان اظهار کرد: مقرر بود همه نمایندگان استان در این جلسه حضور یابند، اما به دلیل محدودیت پرواز‌ها نتوانستند خود را به این جلسه برسانند.

به گفته وی، ظرفیت‌های بسیار زیادی در استان کرمان وجود دارد و باید به صورت کارشناسی گره‌های آن باز شود.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمان، از مشکلات شهرک‌های صنعتی و سوءاستفاده برخی از ظرفیت‌ها و زمین‌های شهرک‌ها، در ادامه بیان کرد: موضوعات اقتصادی باید شفاف باشد. ضمن اینکه کمک‌های بی ضابطه آسیب زا و ناعادلانه است و باید اصلاح شود.

«دولت به دنبال وفاق ملی است و برای پیشرفت کشور باید همه کمک کنند و از ظرفیت‌های نیرو‌های دلسوز و با تجربه استفاده شود.» این مطلب بخش دیگری از سخنان نماینده بم، ریگان، فهرج، نرماشیر و گنبکی در مجلس در این نشست بود.

وی با اشاره به نمایش پرقدرت کشور در حمله موشکی به رژیم صهیونیستی، بیان کرد: گنبد آهنین که میلیارد‌ها دلار برای ایجاد آن هزینه شده بود و ایران با وجود تحریم‌ها توانست حداقل ۸۰ درصد موشک‌ها را از این گنبد آهنین عبور بدهد و این توانمندی ایران را نشان داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد