تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
هواشناسی ایران

بارش باران و کاهش دما در شمال کشور

امروز چهارشنبه (۴ مهر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، شرق استان اردبیل، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

کد خبر: ۱۷۲۷۷۲
۰۸:۲۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۳

بارش باران و کاهش دما در شمال کشور

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از بارش باران و کاهش دما در نیمه شمالی کشور خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا افزود: امروز (۴ مهر) با عبور امواج تراز میانی جو از شمال کشور جریانات شمالی در سواحل دریای خزر تقویت می‌شود. بر این اساس در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، شرق استان اردبیل، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد و کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

وی اضافه کرد: این شرایط پنجشنبه (۵ مهر) علاوه بر مناطق ذکر شده برای استان اردبیل، شمال و شرق آذربایجان شرقی و به‌صورت پراکنده برای شمال خراسان رضوی نیز پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: جمعه (۶ مهر) با عبور موج دیگری از شمال غرب و غرب کشور بارش پراکنده در شمال غرب و استان‌های زنجان، قزوین و البرز نیز آغاز خواهد شد.

وی افزود: شنبه (۷ مهر) بارش در سواحل دریای خزر و دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی تقویت می‌شود و گستره بارش استان‌های کردستان، همدان، مرکزی، قم، تهران و سمنان را نیز دربر می‌گیرد. طی این روز در آذربایجان شرقی، نیمه شمالی اصفهان، شمال و شرق یزد، جنوب خراسان رضوی و خراسان جنوبی رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: یکشنبه (۸ مهر) در برخی مناطق سواحل دریای خزر دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی رگبار پراکنده و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

وی افزود: از چهار شنبه تا شنبه به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر در دامنه‌های جنوبی البرز، شرق، شمال شرق، مناطقی در مرکز و جنوب غرب کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی سه روز آینده دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان مواج خواهد شد.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۵ مهر) کمی ابری، در بعد از ظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد وخاک با حداقل و حداکثر دمای ۲۰ و ۳۰ درجه سانتیگراد و پس فردا (۶ مهر) کمی ابری تا نیمه ابری، در بعضی ساعات وزش باد با کمترین و بیشترین دمای ۱۹ و ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۶ و ۵ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۱ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان