تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...
منتظر چه چیزی هستید تا جلوی خشونت نتانیاهو و اسرائیل را بگیرید؟

اردوغان: اسرائیل باید به خاطر جنایاتش مجازات شود

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل با محکوم کردن جنایات اسرائیل در غزه گفت: همانطور که چندین دهه پیش، هیتلر مهار شد، ما نیز باید نتانیاهو و باند جنایتکارش را با یک اتحاد انسانی متوقف کنیم. اسرائیل باید به خاطر جنایاتش مجازات شود و باید تاوان خساراتی را که به بار آورده است بپردازد.

کد خبر: ۱۷۲۷۶۳
۲۰:۰۲ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳

اردوغان: اسرائیل باید به خاطر جنایاتش مجازات شود

دیدارنیوز: رئیس جمهوری ترکیه در سخنرانی خود در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به انتقاد از سکوت جامعه بین‌المللی در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که رژیم اشغالگر این باریکه را تبدیل به گورستان کرده است.

به نقل از شبکه العربی، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه روز سه شنبه در ابتدای سخنرانی خود اظهار داشت: من از همه کشور‌هایی که کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند می‌خواهم این کار را انجام دهند.

وی گفت: ۴۱ هزار نفر از جمله تعداد زیادی کودک و زن در نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند و غزه به دلیل حملات اسرائیل به بزرگترین قبرستان جهان تبدیل شده است.

اردوغان افزود: جامعه جهانی قادر به توقف تجاوزات اسرائیل در نوار غزه نیست و عکس‌هایی که از زندان‌های اسرائیل به بیرون درز کرده نشان دهنده نوع آزار و اذیتی است که اسرا با آن مواجه هستند.

وی ادامه داد: به کشور‌هایی که از اسرائیل حمایت می‌کنند می‌گویم شما در اتفاقاتی که در نوار غزه می‌گذرد شریک هستید. شورای امنیت منتظر چه چیزی است که مانع جلوگیری آن از تداوم جنگ نسل‌کشی در نوار غزه می‌شود؟

اردوغان خطاب به سران این کشور‌ها گفت: منتظر چه چیزی هستید تا جلوی خشونت نتانیاهو و اسرائیل را بگیرید؟

اردوغان اعلام کرد: اسرائیل ابتدایی‌ترین حقوق بشر را نادیده می‌گیرد و در غزه نسل کشی می‌کند و آنچه در فلسطین می‌گذرد گواه فروپاشی ساختار شورای امنیت و نهاد‌های آن است.

رئیس جمهوری ترکیه اضافه کرد: اسرائیل تهدید می‌کند که برای تامین منافع نتانیاهو، کل منطقه را وارد جنگ خواهد کرد و در مقابل، مقاومت در فلسطین نجیب و شرافتمند است... حماس بار‌ها پذیرفتن توافق آتش‌بس را اعلام کرده و اسرائیل نیز بار‌ها تأیید کرده است که خواهان صلح نیست.

اردوغان در ادامه تاکید کرد: سازمان ملل باید یک مکانیسم بین‌المللی برای حمایت از فلسطینی‌ها تشکیل دهد و در این زمینه ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی با پایتختی بیت المقدس شرقی مهم است.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش به تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان اشاره کرد و گفت: ما در کنار ملت لبنان هستیم که اکنون مورد هدف اسرائیل قرار گرفته اند.

اردوغان در این باره تاکید کرد: همانطور که چندین دهه پیش، هیتلر مهار شد، ما نیز باید نتانیاهو و باند جنایتکارش را با یک اتحاد انسانی متوقف کنیم. اسرائیل باید به خاطر جنایاتش مجازات شود و باید تاوان خساراتی را که به بار آورده است بپردازد.

هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد بعد از ظهر امروز رسما در نیویورک آغاز بکار کرد و با حضور سران جهان در حال برگزاری است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی