تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
سفر رئیس‌جمهور به نیویورک

پزشکیان در دیدار با اردوغان؛ آماده گسترش همکاری‌ها با ترکیه هستیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای خود در نیویورک از آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌ها با ترکیه خبر داد و گفت: آینده بهتر برای کشور‌های اسلامی در گرو تلاش موفق برای ایجاد وحدت در میان ماست.

کد خبر: ۱۷۲۷۰۳
۰۹:۰۶ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳

پزشکیان در دیدار با اردوغان؛ آماده گسترش همکاری‌ها با ترکیه هستیم

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: ایجاد یک بازار بزرگ مشترک در منطقه و تبادلات دانشگاهی، علمی و اقتصادی می‌تواند عظمت جهان اسلام را به رخ جهانیان بکشد؛ آینده بهتر برای کشور‌های اسلامی در گرو تلاش موفق برای ایجاد وحدت در میان ماست و در سایه چنین وحدتی هرگز شاهد جنایاتی نظیر آنچه در غزه رخ می‌دهد نخواهیم بود.

مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های نخستین روز سفر خود به نیویورک، بعد از ظهر دوشنبه به وقت محلی در دیدار «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، با بیان اینکه باور دارم ما هم به اعتبار همسایگی و هم اعتقادات مشترک با یکدیگر برادریم، تصریح کرد: اگر ما به برادری خود پایبند باشیم، رژیم صهیونیستی هرگز نخواهد توانست به چنین جنایاتی دست بزند؛ در حالی که رژیم صهیونیستی در مقابل چشمان جهانیان کودکان و زنان را به شهادت رسانده و مدارس، بیمارستان‌ها و پناهگاه‌ها را بمباران می‌کند، آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی نیز جنایات این رژیم را دفاع از خود توصیف کرده و عملا از او حمایت می‌کنند.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران آماده گسترش همکاری‌ها با ترکیه در همه زمینه‌ها به خصوص ارتقای امنیت منطقه است، افزود: بنده در دیدار‌ها و گفتگو‌های خود با سران کشور‌های منطقه و از جمله در سفر به عراق پیشنهاد ایجاد یک شبکه ارتباطی منطقه‌ای را مطرح کرد که پیش‌نیاز آن تمهید شرایط امنیتی لازم است؛ تحقق این پیشنهاد نیازمند منطقه‌ای عاری از تروریسم است.

پزشکیان در دیدار با اردوغان؛ آماده گسترش همکاری‌ها با ترکیه هستیم

پزشکیان با بیان اینکه به هر مقدار که در مسیر تقویت وحدت و انسجام میان کشور‌های منطقه موفق باشیم، در رشد و توسعه متقابل برای کشورهایمان نیز موفق خواهیم بود، اظهار داشت: ایجاد یک بازار بزرگ مشترک در منطقه و تبادلات دانشگاهی، علمی و اقتصادی می‌تواند عظمت جهان اسلام را به رخ جهانیان بکشد؛ آینده بهتر برای کشور‌های اسلامی در گرو تلاش موفق برای ایجاد وحدت در میان ماست و در سایه چنین وحدتی هرگز شاهد جنایاتی نظیر آنچه در غزه رخ می‌دهد نخواهیم بود.

«رجب طیب اردوغان» نیز در این دیدار ضمن تسلیت درگذشت تعدادی از معدن‌کاران کشورمان در حادثه معدن طبس، از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان ابراز نگرانی کرد و گفت: رژیم صهیونیستی با حمله سایبری اخیر تعریفی جدید از توحش و خشونت ارائه کرده است؛ امروز جهانیان شاهد هستند که نتانیاهو هیچ قصدی برای آتش‌بس در غزه و ایجاد ثبات در منطقه ندارد.

رئیس جمهور ترکیه بیش از ۱۱ ماه نسل‌کشی مداوم در غزه را نشانه‌ای مبنی بر قصد رژیم صهیونیستی برای گسترش درگیری‌ها در منطقه دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به فرارسیدن فصل زمستان و وضعیت انسانی وخیم در غزه، باید بدون از دست دادن هیچ زمانی مذاکرات را به نتیجه برسانیم. همچنین از شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنیم و این رژیم باید دیر یا زود تاوان جنایات خود را در دادگاه‌های بین‌المللی بدهد.

اردوغان تقویت همکاری‌های امنیتی دو کشور و نیز همکاری در زمینه‌های اقتصادی از جمله انرژی را دارای منافع متقابل عنوان کرد و گفت: سفر جنابعالی به عراق نتایج مثبت فراوانی داشت و از جمله پیشنهاد ایجاد شبکه ارتباطی منطقه‌ای را بسیار ارزشمند می‌دانم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد