تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حمله اسرائیل به ایران

گفتگوی اردوغان با پزشکیان؛ حمله اسرائیل نقض قواعد بین‌المللی است

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در گفتگو با مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان درباره حمله اسرائیل به ایران گفت: نتانیاهو به دنبال به آتش کشیدن منطقه است و این اقدامات او نقض آشکار همه حقوق و قواعد بین‌المللی است.

کد خبر: ۱۸۵۸۳۴
۲۱:۲۴ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴

گفتگوی اردوغان با پزشکیان؛ حمله اسرائیل نقض قواعد بین‌المللی است

دیدارنیوز: رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد و هیچ ارزشی برای قوانین بین‌المللی قائل نیست تصریح کرد: آنچه اتفاق افتاد بار دیگر نشان می‌دهد که تقویت توان دفاعی برای کشور‌های اسلامی یک ضرورت است.

مسعود پزشکیان عصر امروز شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه ضمن قدردانی از تماس تلفنی و ابراز همدردی و حمایت وی با مردم و دولت ایران اظهار داشت: رژیم صهیونیستی یک بار دیگر نشان داد که ذات وی با جنایت و کشتار پیوند دارد و هیچ ارزشی برای حقوق بشر و قوانین بین‌المللی قائل نیست و هرجا که بتواند اقدام به ترور مردم عادی، دانشمندان و سران و مقامات و نظامیان کشور‌ها می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه حملات رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران در اثنای مذاکرات جمهوری اسلامی با آمریکا درباره مسائل هسته‌ای نشان‌دهنده نیت این رژیم برای کارشکنی و جلوگیری از حصول توافق در این زمینه است، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده که به دنبال برقراری صلح و آرامش بر پایه گفت‌و‌گو و تعامل است و بنده نیز از نخستین روز آغاز به کار به عنوان رئیس جمهور برای تقویت روابط با کشور‌های همسایه، کشور‌های اسلامی و دیگر کشور‌های دنیا تلاش کرده‌ام، اما شما شاهد بوده‌اید که این رژیم از همان روز نخست با ترور شهید هنیه به عنوان مهمان رسمی ما سعی کرد تلاش‌های ما را به انحراف بکشاند.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت همکاری و هماهنگی کشور‌های اسلامی در خنثی‌سازی اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: آنچه اتفاق افتاده بار دیگر نشان می‌دهد که تقویت توان دفاعی برای کشور‌های اسلامی یک ضرورت است. کشور‌های اسلامی می‌توانند با همکاری یکدیگر رشد، توسعه و استقرار صلح و آرامش در منطقه را تضمین کنند و جناب‌عالی به عنوان یکی از سران تاثیرگذار در منطقه می‌توانید نقش موثری در این زمینه داشته باشید؛ همکاری و تدابیر رهبران کشور‌های اسلامی می‌تواند توطئه‌ها و خباثت‌های رژیم صهیونیستی علیه منطقه را خنثی کند.

رئیس جمهور ترکیه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تسلیت و ابراز همدردی با دولت و ملت ایران به دلیل شهادت جمعی از هموطنان‌مان، حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان را محکوم کرده و با بیان اینکه از جانب خودم و مردم ترکیه بانیان این حمله را لعنت می‌کنیم، تصریح کرد: نتانیاهو به دنبال به آتش کشیدن منطقه است و این اقدامات او نقض آشکار همه حقوق و قواعد بین‌المللی است.

رجب طیب اردوغان با اشاره به هم‌زمانی این حملات با مذاکرات جاری بین ایران و آمریکا گفت: یکی از اهداف اسرائیل از این حملات انحراف اذهان عمومی از جنایات غزه است. ما باور داریم که مسئله هسته‌ای صرفا از طریق دیپلماتیک قابل حل و فصل است.

رئیس جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد که ترکیه آماده انجام هر اقدامی است تا با اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی از تداوم وضعیت موجود جلوگیری شود.

ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی