تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در واکنش به تهاجم تل‌آویو به لبنان مطرح شد

حماس: حملات اسرائیل جنایت جنگی است

حماس در واکنش به حملات اسرائیل به لبنان اعلام کرد: این جنایت جنگی است و ماهیت نازیستی دشمن صهیونیستی را نشان می‌دهد و نیز بیانگر مخمصه‌ای است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نتیجه سیاست‌های عقیم و مخالف خود با توقف جنگ غزه در آن به سر می‌برد.

کد خبر: ۱۷۲۶۸۹
۱۹:۲۹ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

حماس: حملات اسرائیل جنایت جنگی است

دیدارنیوز: جنبش حماس، حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را جنایت جنگی توصیف کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد «تجاوز تروریستی رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ملت آن ادامه دارد که از صبح امروز دوشنبه منجر به شهادت و زخمی شدن صد‌ها غیرنظامی شده است».

وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد بر اثر حملات امروز دوشنبه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان، تاکنون ۱۸۲ تن شهید و ۷۲۷ تن دیگر زخمی شده‌اند.

حماس اعلام کرد این تجاوز وحشیانه گسترده، «جنایت جنگی است و ماهیت نازیستی دشمن صهیونیستی را نشان می‌دهد و نیز بیانگر مخمصه‌ای است که "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نتیجه سیاست‌های عقیم و مخالف خود با توقف جنگ غزه در آن به سر می‌برد».

این جنبش همبستگی و حمایت خود را با حزب‌الله لبنان و ملت این کشور در مواجهه با این تجاوز وحشیانه اعلام کرد و از دیوان کیفری بین‌المللی خواست اقدامات لازم را برای پیگرد و بازداشت رهبران رژیم صهیونیستی به اتهام عاملان جنگ اتخاذ کند.

حماس دولت آمریکا را مسوول کامل این کشتار مستمر دانست که رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان مرتکب می‌شود چرا که این تجاوز بدون حمایت و پوشش علنی آمریکا رخ نمی‌داد.

این جنبش از اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی خواست برای توقف حملات رژیم صهیونیستی به ملت فلسطین و لبنان فورا اقدام کند و تصمیمات قاطعی در مقابله با رژیم اشغالگر بگیرد و او را به عنوان رژیم تروریست، تحریم و منزوی کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها