تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

فرمانده کل سپاه رحلت آیت الله هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت

سرلشکر جعفری در پیامی رحلت آیت الله هاشمی شاهرودی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

کد خبر: ۱۷۲۶۰
۰۸:۳۵ - ۰۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - در پی ارتحال آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی ،رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو هیئت رئیسه خبرگان رهبری، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیام تسلیتی صادر کرد.

 متن پیام فرمانده کل سپاه به این شرح است:

انا لله و انا الیه راجعون

 درگذشت عالم انقلابی و فاضل وارسته ، مرحوم حضرت آیت الله سید محمود شاهرودی موجب تألم و تأثر خاطر فراوان گردید .

با نهایت تاثر ضایعه فقدان آن عالم عامل ،استاد مهذب و پارسا که سراسر عمر شریفش در خدمت به اسلام و قرآن و اعتلای معارف فقه، اصول و اخلاق اسلامی سپری شد را به محضر مبارک مقام معظم رهبری( مدظله‌العالی)، حوزه های علمیه، بیت معظم و بستگان محترم وی تسلیت عرض می نمایم.

بی‌گمان آثار ،برکات و نقش کم نظیر آن استاد برجسته و فقیه ربانی، به عنوان عالمی وارسته و بصیر در بسیاری از میادین مجاهدت در قبل و بعد از انقلاب به ویژه حضور اثرگذار و تکیه‌گاهی اطمینان‌بخش در عرصه های خطیری همچون قوه قضاییه، شورای نگهبان ،خبرگان رهبری به همراه هدایت و مدیریت هوشمندانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیش برندگی انقلاب و صیانت از آرمان‌های متعالی اسلام عزیز همواره در بین مجاهدان و خدمتگزاران صدیق تاریخ انقلاب اسلامی همچون نگینی برجسته خواهد درخشید.

اینجانب از قادر متعال برای آن عالم و فقیه گرانقدر و یار صدیق حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) علو درجات و همنشینی با اجداد مطهرش و برای بیت محترم و بازماندگان سوگوار، پاداش صابرین توام با عزت و سعادت مسئلت می نمایم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی