تیتر امروز

دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند
در گفت و گوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: توافق صلح غزه، حاوی موارد قابل توجه و تقدیری برای منافع ملت فلسطین است/ نرفتن به شرم‌الشیخ این پیام را می‌دهد که ایران با دنیا قهر بوده و حاضر به حرف زدن با آن نیست/ مثل همیشه باید ناظر بر توافقاتی باشیم که بخش عمده آن به ما مربوط است/ فرصت‌هایی را به سادگی از دست می‌دهیم که قرار نیست؛ تکرار شوند

آتش‌بس در پی توافق صلح غزه در حال حاضر، منجر به این شده که مردم غزه از زیر بمباران بیرون بیایند و این مسئله به خودی خود، نکته مثبتی بوده و مردم این منطقه از کشته شدن روزانه خلاص شده‌اند. همچنین،...
مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات به بهانه بزرگداشت حافظ شیرازی

مسعود زنجانی: حافظ را باید به مثابه یک متفکر و اندیشمند بشناسیم/ باید موضع حافظ را در عالم اندیشه تبیین کنیم/ نیچه و هایدگر بر این باور بوده‌اند که هولدرلین از تمام فلاسفه قبل از خود فراتر رفته

در سومین برنامه از گپی‌نو به مناسبت بیستم مهرماه، بزرگداشت حافظ شیرازی به سراغ مسعود زنجانی پژوهشگر حوزه فلسفه و ادبیات رفتیم تا با موضوع «حافظ به مثابه اندیشمند» با او به گفت‌و‌گو بنشینیم.
کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل

کوروش احمدی: مدعیان ساخت بمب اتم در ایران، شوخی می‌کنند!/ وضعیت فعلی، قابل ادامه‌دادن نیست/ احتمال حمله مجدد اسرائیل را بالا نمی‌دانم

دیدارنیوز در بیستمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «کوروش احمدی»، دیپلمات باسابقه و تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات...

مضرات مصرف غذای داغ در ظروف پلاستیکی

از مضرات مصرف غذای داغ در ظروف پلاستیکی بارها شنیده‌ایم اما این مضرات چه آسیبی به بدن ما وارد می‌کنند؟ برخی از مواد شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی مانند فرمالدئید و آکریلونیتریل می‌توانند به سلول‌های بدن آسیب برسانند و باعث ایجاد سرطان شوند.

کد خبر: ۱۷۲۵۰۳
۱۰:۵۳ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۳

نوشیدنی داغ در لیوان یکبارمصرف ممنوع!

دیدارنیوز: ظروف یکبارمصرف حاوی یک ماده شیمیایی صنعتی به نام بیسفنول A هستند. بیسفنول A، همچنین به عنوان BPA شناخته می‌شود و در انواع ظروف پلاستیکی، قوطی‌ها و بسیاری از محصولات دیگر استفاده می‌شود. هنگامی که این ظروف در اثر حرارت غذا یا منبع گرما گرم می‌شوند، ترکیبات شیمیایی به غذا نفوذ می‌کند و آن را سمی می‌کند.

آن دسته از ظروف پلاستیکی که قابلیت قرارگرفتن در مایکروویو را دارند نیز به همین میزان خطرناک هستند، چرا که با گرم شدن این ظروف در مایکروویو، همیشه این احتمال وجود دارد که غذای شما آلوده شود. بهتر است غذا را از این ظروف خارج کنید، در یک بشقاب شیشه‌ای یا سرامیکی بریزید و سپس روی اجاق یا در مایکروویو گرم کنید.

این موضوع در خصوص نوشیدنی‌های گرم مانند چای و قهوه هم صدق می‌کند. سعی کنید از مصرف مایعات داغ در لیوان‌های پلاستیکی یا یکبار مصرف بپرهیزید. گرما فرآیندی را آغاز می‌کند که با احتمال نفوذ مواد شیمیایی سمی به نوشیدنی گرم همراه است.

مضرات مصرف غذای داغ در ظروف پلاستیکی

BPA که از طریق غذا وارد بدن می‌شود، به جریان خون راه پیدا می‌کند. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های امریکا، این ماده عملکرد هورمون‌ها، به ویژه استروژن را مختل می‌کند. CDC همچنین دریافته است که بیش از ۹۰ درصد انسان‌ها سطوح قابل تشخیص بیسفنول A در بدن خود دارند. هم‌چنین تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که BPA ممکن است اثرات متعددی بر باروری مردان و زنان، سلامت قلب، تیروئید، عملکرد سیستم ایمنی و سایر مسائل داشته باشد.

بر اساس مطالعات، افرادی که BPA بالایی دارند، بیشتر در معرض ابتلا به فشار خون هستند. سطوح بالاتر BPA می‌تواند منجر به اختلال در سطح آنزیم‌های کبدی شود.

سایر مضرات مصرف غذای داغ در ظروف پلاستیکی عبارتند از:

ابتلا به سرطان: برخی از مواد شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی مانند فرمالدئید و آکریلونیتریل می‌توانند به سلول‌های بدن آسیب برسانند و باعث ایجاد سرطان شوند.

حساسیت پوستی: ترکیبات شیمیایی موجود در ظروف پلاستیکی ممکن است باعث تحریک‌پذیری، قرمزی، خارش و حساسیت پوستی شوند.

تغییر طعم و بوی غذا: در برخی مواقع گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی سبب تغییر در طعم و بوی غذا می‌شود. این اتفاق ممکن است به دلیل تغییر در ساختار شیمیایی غذا، توسط ترکیبات شیمیایی، باشد.

منبع: awenest/خبرآنلاین

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر
امروز دوشنبه ۲۱ مهر