تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
حسن حسن نتاج، نماینده بابل در مجلس مطرح کرد

به وضعیت مهاجرت پرستاران و پزشکان رسیدگی‌ کنید/ ما شرمنده ملت هستیم

حسن حسن نتاج، نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به وضعیت مهاجرت پرستاران و پزشکان شد و گفت: ما شرمنده ملت هستیم، ما شرمنده مردمی هستیم که به ما پناه آورده‌اند، برنجکاران و باغداران، معلمان، مربیان و پرستاران هر روز همکاران در نطق‌های خودشان تذکرات لازم را بیان می‌کنند، اما متأسفانه مردم جواب مثبتی دریافت نکرده و تغییری در وضعیت موجود ایجاد نمی‌شود.

کد خبر: ۱۷۲۳۲۴
۱۱:۰۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۳

مهاجرت

دیدارنیوز: نماینده مردم بابل در مجلس خواستار رسیدگی به وضعیت مهاجرت پرستاران و پزشکان و همچنین طرح‌های نیمه کاره آبرسانی و طرح‌های ناتمام برق و گاز و چالش‌های حوزه مسکن، خودرو شد.

حسن حسن نتاج در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۲۷ شهریور ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: آقای رئیس و اعضای هیأت رئیسه مجلس با توجه به تذکرات جدی نمایندگان و همکاران در مجلس اعم از تذکرات کتبی و شفاهی اتفاق خاصی نمی‌افتد، چرا؟ از معیشت معلمان تا همسان‌سازی حقوق، عدم پرداخت پاداش بازنشستگان و همچنین عدم پاسخگویی درست به مطالبات جدی و به حق کشاورزان اعم از برنجکاران و باغداران و گندمکاران که دست‌های پنهان می‌خواهد کشاورزی کشور را از بین ببرد، عدم پیگیری در رابطه با مهاجرت پزشکان و پرستاران، در رشته‌های مختلف علوم پزشکی و نرسیدن به وضع بیمارستان‌های کشور، عدم پاسخگویی مناسب به مربیان پیش دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی و طرح امین از جمله این موارد است.

به نقل از رسانه خانه ملت، نماینده مردم بابل در مجلس ادامه داد: طرح‌های نیمه کاره آبرسانی و طرح‌های ناتمام برق و گاز و چالش‌های حوزه مسکن، خودرو، ارز و آرد و نان همچنان بدون پیگیری مانده است، چرا هیچ اتفاقی در این حوزه‌ها نمی‌افتد.

وی خطاب به رئیس مجلس بیان کرد: مردم گله دارند، ما شرمنده ملت هستیم، ما شرمنده مردمی هستیم که به ما پناه آورده‌اند، برنجکاران و باغداران، معلمان، مربیان و پرستاران هر روز همکاران در نطق‌های خودشان تذکرات لازم را بیان می‌کنند، اما متأسفانه مردم جواب مثبتی دریافت نکرده و تغییری در وضعیت موجود ایجاد نمی‌شود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر