تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
به بهانه اولین دیدار آسیایی برابر الغرافه

بهترین گلزن استقلال مقابل قطری‌ها کیست؟

در میان بازیکنان تاریخ باشگاه استقلال، فرهاد مجیدی کاپیتان و سرمربی اسبق آبی‌ها ۶ مرتبه تحت عنوان بازیکن با پیراهن استقلال موفق به گشودن دروازه تیم‌های مختلف قطری در پیکار‌های آسیایی شده است. نکته جالب توجه این است که شیخ دیاباته مهاجم اسبق استقلال نیز با این تیم سه گل به قطری‌ها زده است.

کد خبر: ۱۷۲۲۸۶
۱۷:۳۵ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳

بهترین گلزن استقلال مقابل قطری‌ها کیست؟

دیدارنیوز: استقلال لیگ نخبگان آسیا را با جدال مقابل حریف قطری استارت می‌زند.

الغرافه قطر اولین حریف استقلال در نخستین دوره لیگ نخبگان آسیا محسوب می‌شود. تیمی پولدار و پرمهره که البته قبلاً سابقه شکست سنگین مقابل استقلال را در کارنامه خود دارد. استقلال طی بالغ بر ۳۴ سال گذشته که در جام‌های مختلف مقابل تیم‌های قطری به میدان رفته است، پیروزی‌های زیادی برابر آن‌ها کسب کرده و البته گاهی اوقات نیز شکست‌های تلخی را متحمل شده است، اما کفه ترازو در پیروزی‌ها به نفع آبی پوشان سنگینی می‌کند.

در میان بازیکنان تاریخ باشگاه استقلال، فرهاد مجیدی کاپیتان و سرمربی اسبق آبی‌ها ۶ مرتبه تحت عنوان بازیکن با پیراهن استقلال موفق به گشودن دروازه تیم‌های مختلف قطری در پیکار‌های آسیایی شده است. آماری که موجب شده او در صدر جدول برترین گلزنان استقلال برابر نمایندگان قطری قرار بگیرد. فرهاد جدا از دنیای بازیگری، تحت عنوان سرمربی هم سابقه پیروزی همراه با استقلال مقابل تیم‌های قطری را دارد. البته آرش برهانی ملی پوش اسبق استقلال نیز پنج مرتبه همراه با این تیم دروازه تیم‌های قطری را گشوده است.

در جدول برترین گلزنان استقلالی مقابل تیم‌های قطری، مهدی قایدی و ارسلان مطهری هم هر کدام سه گل به ثمر رسانده و در جایگاه بالایی قرار دارند، اما نکته جالب توجه این است که شیخ دیاباته مهاجم اسبق استقلال نیز با این تیم سه گل به قطری‌ها زده است. بازیکنی که بعداً از استقلال جدا شد، به فوتبال قطر پیوست و البته برای مدت کوتاهی نیز پیراهن پرسپولیس را بر تن کرد، اما در آن تیم موفق نبود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی