تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
اخبار استان مازندران

ورود اولین گروه پرندگان مهاجر در مازندران/ لزوم رعایت امنیت پرندگان مهاجر

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران گفت: مازندران به دلیل شرایط تالابی هوای مناسب به دلیل قرار گرفتن در جنوب دریای خزر، همیشه محل تردد پرندگان مهاجر است و باید امنیت زیست محیطی برای پرندگان رعایت شود.

کد خبر: ۱۷۲۱۲۳
۱۲:۵۸ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳

ورود اولین گروه پرندگان مهاجر در مازندران/ لزوم رعایت امنیت پرندگان مهاجر

 

دیدارنیوز ـ استان مازندران: کوروس ربیعی در گفتگو با ایسنا با اشاره به ورود اولین گونه‌های پرندگان مهاجر در مازندران خاطرنشان کرد: پرندگانی مانند حواصیل‌ها و خوتکا‌ها از جمله پرندگان زمستان گذران مهاجری هستند که در حال حاضر وارد استان شده‌اند.

وی گفت: از اواخر تابستان چند گروه پرندگان مهاجر هستند که از مناطق سیبری وارد استان می‌شوند، برخی پرندگان نیز پرندگان داخلی هستند که از مهاباد و آذربایجان شرقی و ... به مازندران مهاجرت می‌کنند.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران با اشاره به اینکه ما در بخش میانه مسیر جابجایی و مهاجرت هستیم، گفت: به دلیل اینکه در حاشیه جنوب دریای خزر واقع شدیم و هوای نسبتاً متعادل‌تر داریم همواره میزبان همیشگی پرندگان مهاجر هستیم.

ربیعی گفت: برخی پرندگان برای تولید مثل وارد استان می‌شوند مانند خوتکاها، پرستو‌ها و کاکاهایا، اما الزاما پرندگانی که وارد استان می‌شوند، مهاجر سیبری، شمال دریای خزر و قزاقستان نیستند.

وی افزود:، اما مهاجرت‌های خوتکا‌های ابرو سفید که عبوری هستند از فضا‌های تالابی استفاده می‌کنند را در روستا شاهد هستیم که پس از مدتی از استان خارج می‌شود.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران ادامه داد: برخی پرندگان مانند فلامینگوها، اردک‌های غواص و ... در استان مقیم می‌شوند که از آبان وارد مازندران می‌شوند.

ربیعی گفت: آب‌بندان‌ها با اولین بارش در استان محیط خوبی برای حضور پرندگان مهاجر هستند و محیط‌های آب‌بندانی ما مناسب‌ترین محیط برای پذیرش پرندگان گونه‌های مهاجر زمستان گذران است.

وی تصریح کرد: مازندران همیشه محل تردد پرندگان مهاجر است و با توجه به شرایط تالابی و پراکنش‌های خوبی که در حوزه آب‌بندان‌های استان وجود دارد؛ همچنین آب و هوای نسبتا مناسب‌تر در زمستان و شرایط مساعد سردی هوا به دلیل اینکه مازندران در جنوب دریای خزر قرار دارد و همچنین ممنوعیت شکار در استان، فضای مناسبی برای حضور پرندگان است، بنابراین لازم است امنیت زیست محیطی برای پرندگان رعایت شود.

رئیس اداره حیات وحش اداره کل محیط زیست مازندران گفت:همچنین فضا برای حضور پرندگان که جوجه آوری می‌کنند و از مناطق آفریقایی وارد و سپس از استان خارج می‌شوند می‌شوند نیز باید فراهم شود.

 

 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر