تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مدیرعامل توانیر اعلام کرد

ساعت کار ادارات از شنبه عادی می‌شود/ لزوم مدیریت مصرف برق

مصطفی رجبی مشهدی، مدیر عامل توانیر گفت: از روز شنبه ساعت کار ادارات به روال عادی باز خواهد گشت، اما باز هم تقاضای ما از بخش اداری مدیریت مصرف برق است.

کد خبر: ۱۷۱۶۴۰
۱۶:۴۸ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۳

ساعت کار ادارات از روز شنبه عادی می‌شود

دیدارنیوز: مدیرعامل توانیر گفت: از روز شنبه ساعت کار ادارات به روال عادی باز خواهد گشت، اما باز هم تقاضای ما از بخش اداری مدیریت مصرف برق است.

مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به رکوردشکنی پی‌درپی مصرف در تابستان سال جاری، اظهار کرد: میزان ناترازی برق امسال به ۱۹ هزار و ۷۰۰ مگاوات رسید، اما با تدوین برنامه‌هایی توانستیم از خاموشی برنامه‌ریزی شده عبور کنیم.

وی افزود: برای گذر از پیک مصرف یکی از اقدامات تغییر ساعت ادارات دولتی بود، از ابتدای هفته ساعت کار ادارات به روال عادی باز می‌گردد.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه امسال برای مدیریت مصرف برق در بخش اداری هدف گذاری کاهش ۱۵۰۰ مگاواتی انجام داده بودیم که ۹۵ درصد از برنامه محقق شد.

رجبی‌مشهدی با بیان اینکه مقرر شده بود همه ادارات ۳۰ درصد در ساعات اداری و ۶۰ درصد پس از پایان ساعت کار مصرف برقشان را کاهش دهند، گفت: گفت: میزان صرفه جویی از برنامه مدیریت مصرف بخش اداری عمومی ۱۴۲۰ مگاوات بود که محقق شد.

وی اظهار کرد: تقاضای ما از ادارات این است که وسایل سرمایشی خود را در برخی از استان‌ها که هوا خنک‌تر شده است خاموش کنند و یا روی دمای ۲۴ تا ۲۵ درجه تنظیم بکنند تا هرچه سریع‌تر به وضعیت عادی بازگردیم و برنامه‌های مدیریت مصرف بخش صنعت را کاهش دهیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد