تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

آیت الله مکارم شیرازی: اتفاقات اخیر مجلس نگران‌کننده بود

یک مرجع تقلید تاکید کرد: اخیرا درمجلس اتفاقی افتاده که شکل خوبی نداشت؛ اگر با ادبیات خوب برخورد می کردیم جلوی مشکلات بعدی گرفته می‌شد؛ نباید با خشونت و استفاده از ادبیادت نامناست برای خود، مسئله درست کنیم.

کد خبر: ۱۷۱۴۵
۱۳:۲۲ - ۰۳ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - آیت الله مکارم شیرازی پیش ازظهر امروز در دیدار سردار فتحی زاده، جانشین فرمانده ناجا و جمعی از فرماندهان ناجا که در مدرسه امیرالمؤمنین(ع) در قم برگزار شد، گفت: معتقدیم امنیت حرف اول را در همه مسائل می زند؛ اگر امنیت نباشد، هیچ چیزی نخواهد بود؛ در روایت داریم که امنیت و سلامت دو نعمتی بزرگ است تا قدر آن دانسته نشود، توجه به آن نمی شود؛ در واقع اول امنیت و بعد سلامتی است.حضرت ابراهیم(ع) به ماموریت رفته و در دعای خود، اول از خدا امنیت را درخواست کردند، ایشان پیامبر خداست و می دانند امنیت چقدر مهم است.

* توجه به مسئله فرهنگ ضروری است

وی افزود: باید آموزش در مسائل اخلاقی و فرهنگی و حتی نوع فعالیت نیروی انتظامی در برقرار کردن امنیت و نوع برخورد با مردم بیشتر شود چون هر روز شاهد این قضیه هستیم که شگرد دشمن در ایجاد ناامنی و فتنه به روز تر می شود.

وی با بیان اینکه به روز بودن نیروی انتظامی در آموزش های انتظامی و برقرار کردن امنیت باعث می شود پادزهر آماده‌ای در برابر برنامه دشمن داشته باشد، بیان داشت: باید در کنار آموزش فرهنگی، مجله درون گروهی هم باشد تا از وضعیت فکری و برنامه دشمن به درستی اطلاع رسانی و تحلیل کند تا بشود به موقع برای مقابله، پادزهر آن را هم آماده کرد و اهداف دشمن را خنثی کرد.

* برخورد محبت آمیز در عین قاطعیت باشد

 وی افزود: نکته دیگر برخورد محبت آمیز در عین قاطعیت است؛ بعضی فکر می کنند چشم پوشی از خطا، قاطعیت نیست؛ نه باید بدانیم برخورد محبت آمیز در عین قاطعیت بسیاری از مشکلات را حل می کند. اخیرا در مجلس اتفاقی افتاده که شکل خوبی نداشت و نگران‌کننده بود اگر با ادبیات خوب برخورد می کردیم جلوی مشکلات بعدی گرفته می‌شد؛ نباید با خشونت و استفاده از ادبیادت نامناسب برای خود، مسئله درست کنیم.

این مرجع تقلید با بیان اینکه نباید با کسی آمرانه سخن گفت بلکه با ادبیات خوب و محترمانه می‌توان قلب‌ها را جذب کرد، افزود: با زبان و گفتار خوب و ادبیات محترمانه می‌توان همه را جذب کرد و جلوی اتفاقات بعدی را گرفت.

* نیروی انتظای به مسئله فرهنگ حساس باشد

وی عنوان کرد: نکته سوم این است برنامه نیروی انتظامی باید نسبت به مسئله فرهنگ حساس‌تر از سایر موضوعات باشد؛ چون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی است و نباید مسائل فرهنگی این نیرو کم رنگ باشد. به سایر مسئولین می‌گویم در کنار فعالیت روزمره‌شان، همه نسبت به احیای فرهنگ مسئول هستند و نیروی انتظامی هم باید حساس باشد؛ نباید با خشونت، کوبیدن و زدن بهانه به دست کسی داد.

آیت الله مکارم شیرازی  با اشاره به حادثه سال قبل از سوی دشمنان و عملکرد مناسب نیروی انتظامی گفت: درحواث سال گذشته که خارجی‌ها وارد شده، طراحی کرده و مشکلاتی ایجاد کردند نیروی انتظامی در برقرار کردن امنیت و برخورد با مردم خوب کار کرد و این نوع مسائل نشان می دهد می توان با تدبیر ولی با قاطعیت به درستی عمل کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی