تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
جنایات تل‌آویو ادامه دارد

وحشت بیماران بیمارستان غزه در پی تهدیدهای اسرائیل

دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی در شهر دیرالبلح، ترس و وحشت بیماران و مجروحین بستری در این مرکز درمانی را نسبت به تکرار جنایات این رژیم درپی داشت.

کد خبر: ۱۷۱۴۱۲
۱۷:۲۷ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳

تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی غزه در پی تهدیدات ارتش اسرائیل

دیدارنیوز: دستور اشغالگران برای تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی در شهر دیرالبلح، ترس و وحشت بیماران و مجروحین بستری در این مرکز درمانی را نسبت به تکرار جنایاتی که این رژیم در ماه‌های سپری شده از نبرد اخیر در سایر بیمارستان‌های غزه مرتکب شده، ایجاد کرده است.

دستور اشغالگران برای تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی در شهر دیرالبلح، در مرکز نوار غزه، ترس و وحشت بیماران و مجروحین بستری در این مرکز درمانی را نسبت به تکرار جنایاتی که این رژیم در ماه‌های سپری شده از نبرد اخیر در سایر بیمارستان‌های غزه مرتکب شده، ایجاد کرده است.

احمد الاشقر، پدر یکی از بیماران مجروح بستری شده در این بیمارستان در تشریح جزئیات وضعیت حاکم بر بیمارستان شهدای الاقصی می‌گوید: «پسر من در جریان تجاوزات دشمن زخمی شد و وضعیت جسمانی خوبی ندارد. با این وجود اسرائیل امروز دستور داد این بیمارستان را تخلیه کنیم. ما باید به یک بیمارستان دیگر برویم تا پسرمان را مداوا کنیم. در حال حاضر بیمارستان شهدای الاقصی با کمبود دارو برای درمان بیماران مواجه است و تعداد پزشکان هم بسیار کم هستند. برخی از بیماران بیمارستان شهدای‌الاقصی به دلیل مجروحیت شدید مجبور هستند در این بیمارستان بمانند؛ چون بیمارستان دیگری در غزه نمی‌توان یافت که وضعیت بهتری داشته باشد. مردم نگران توقف خدمات درمانی این بیمارستان در این شرایط سخت و در سایه بحران کمبود دارو و لوازم درمانی هستند.»

تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی غزه در پی تهدیدات ارتش اسرائیل

«سامی احمد»، یک جوان فلسطینی نیز که در خلال نبرد اخیر مجبور به قطع یکی از پا‌های خود شده است، گفت: «ما سرگردان شده‌ایم، نمی‌دانیم از کجا آمدیم و به کجا باید برویم؟ اینجا تنها بیمارستان در کل غزه بود که هنوز امنیت داشت. غزه، خان یونس و مابقی شهر‌ها همگی محاصره شده اند، ما از هر طرف در محاصره دشمن هستیم. من از دیشب هیچ خدمات درمانی دریافت نکردم. دشمن فقط می‌گوید تخلیه کنید. این در حالی است کهیکی از پا‌های من قطع شده و یک هفته است که هیچگونه خدمات درمانی دریافت نکردم.»

تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی غزه در پی تهدیدات ارتش اسرائیل

«عباس الخطیب»، دیگر مجروح فلسطینی نبرد طوفان الاقصی با اشاره به ترس و وحشتی که پس از پیام‌های اسرائیل برای تخلیه بیمارستان در آنجا ایجاد شده می‌گوید: «به خواست اسرائیل این بیمارستان تخلیه شد. نظامیان صهیونیست پیامک فرستادند و از طریق نیرو‌های هماهنگ‌کننده دستور تخلیه این بیمارستان را صادر کردند. همه دچار ترس و وحشت شدند. اما پزشکان این بیمارستان در اینجا ماندند. با این حال این بیمارستان به دلیل کمبود امکانات دیگر پاسخگوی بیماران نیست. ما اینجا مانده‌ایم و چاره دیگری نداریم. نه صلیب سرخ و نه نیرو‌های داوطلب امکانات درمانی کافی در این بیمارستان ندارند. در حال حاضر با کمبود‌های بسیاری مواجه هستیم و حتی یک آمپول معمولی هم پیدا نمی‌شود.

«خلیل الدقران»، سخنگوی بیمارستان شهدای الاقصی گفت: «پس از آنکه ارتش اشغالگر اسرائیل مناطق اطراف بیمارستان شهدای الاقصی را به عنوان مناطق عملیاتی اعلام کرد و دستور تخلیه را صادر کرد، ترس و وحشت به جان بیماران این بیمارستان افتاد. به همین خاطر اکثر بیماران از ترس تکرار سناریو‌های ارتش اسرائیل که در مورد سایر بیمارستان‌های نوار غزه مرتکب شد، این بیمارستان را تخلیه کردند. اما ما به عنوان کادر پزشکی این بیمارستان همچنان متعهد به انجام وظایف خود هستیم و به فعالیت خود در این بیمارستان و ارائه خدمات درمانی به بیماران ادامه می‌دهیم.

ارتش اشغالگر اسرائیل از ابتدای این جنگ سیستم بهداشتی فلسطین را به طور سیستماتیک هدف قرار داده و از روی عمد و به بهانه‌های مختلف تلاش می‌کند تا بیمارستان‌ها را حتی بدون هیچ توجیهی به طور کامل از مدار خدمت رسانی خارج کند.»

تخلیه بیمارستان شهدای الاقصی غزه در پی تهدیدات ارتش اسرائیل

علی‌رغم تمامی خطرات پیش رو، کادر پزشکی بیمارستان شهدای الاقصی همچنان برای نجات جان مجروحین و بیماران و ارائه خدمات درمانی تلاش می‌کنند و مصرانه به فعالیت خود ادامه می‌دهند. اما فشار‌های اسرائیل در حال خنثی کردن این تلاش‌های شبانه روزی است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی