تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
یادداشتی از محمد مهاجری

چرا پرونده سقوط عادی بالگرد رئیسی را مختومه نمی‌کنید؟

محمد مهاجری در یادداشت خود این سوال‌ها را مطرح کرده است: چرا پرونده سقوط عادی بالگرد شهید رئیسی را مختومه نمی‌کنید؟ چرا این همه پرونده باز وجود دارد؟

کد خبر: ۱۷۱۳۸۸
۱۱:۱۷ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳

چرا پرونده سقوط عادی بالگرد رئیسی را مختومه نمی‌کنید؟

دیدارنیوز _ محمد مهاجری*: مقامات اف‌بی‌آی رسما اعلام کردند ترور ترامپ نتیجه‌ یک تصمیم شخصی و بدون عامل خارجی بوده. آن‌ها می‌گویند فردی که برای ترور دونالد ترامپ تلاش کرده بود به تنهایی عمل کرد و هیچ نشانه‌ای از مداخله خارجی در آن وجود ندارد.

اطلاعیه FBI نمونه‌ای است از حرفه ای‌گری یک نهاد که نشان‌دهنده استقلال نهادی، عدم سوگیری، شفافیت، داوری منصفانه و کار کارشناسی و ... است. پرونده‌ای به این اهمیت، ظرف مدت کوتاهی بسته می‌شود و افکار عمومی از جنگ اعصاب هر روزه بر سر این پرونده نجات می‌یابد.

مقامات آمریکا نمی‌توانستند بازی در بیاورند و آن را به ایران یا یک کشور و ملت مسلمان بچسبانند؟

اگر این اتفاق در کشور ما افتاده بود، استکبار جهانی و صهیونیسم بین الملل و کومله و منافقین و عناصر خودفروخته داخلی و مثلا چند خبرنگار رسانه‌های داخلی را با هم قاطی نمی‌کردیم و یک آش شله قلمکار نمی‌پختیم تا ملت، نوش جان کنند و کیف‌شان کوک شود؟ اسمش را هم می‌گذاشتیم کشف بزرگ ناشی از عملیات محیرالعقول و پیچیده و کلی خودتعریفی از اقتدار و عظمت نهاد‌های امنیتی و.. الی آخر.

مقایسه کنید این پرونده را با پرونده‌هایی که در کشور ما باز شده و بعضی از آن‌ها بعد از ماه‌ها و سال‌ها هنوز مختومه نشده و گاه‌وبیگاه تحلیلگران و شبه تحلیلگران پیرامون آن‌ها افاضه می‌کنند.

به عنوان مثال:

سقوط بالگرد شهید رئیسی: نتیجه بررسی‌های فنی و دقیق چندگروه تخصصی و کرشناسی نشان می‌دهد هیچ شواهدی مبنی بر خرابکاری، حمله، توطئه و امثال آن در این سانحه وجود ندارد و تنها دلیل سقوط، خطای انسانی بوده است. با این حال ختم پرونده اعلام نمی‌شود و فضا برای شایعه افکنی مهیا باقی می‌ماند. نباید مصالح ملی را برای ملاحظه حال فلان خانم یا بهمان آقا نادیده گرفت. قال قضیه را بکنید و خلاص.

*پرونده شهادت شهیدان رجایی و باهنر: با گذشت ۴۳ سال از این واقعه هنوز در باره این موضوع حرف می‌زنیم. همین دو سه شب پیش، تلویزیون پرونده‌اش را مفتوح کرد.

*قتل‌های زنجیره‌ای با قدمت ۲۵ سال

*فتنه ۸۸ که یکی از متهمان اصلی‌اش راست‌راست راه می‌رود و هر روز به بهانه‌ای به ریش مملکت می‌خندد.

*سقوط هواپیمای اوکراینی درسال ۱۳۹۸

*ناآرامی‌ها در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱

*ماجرای تخلف ملکی مربوط به حوزه علمیه حجت الاسلام صدیقی

این سیاهه حتما با آنچه شما در خاطر دارید، طولانی‌تر خواهد شد. ایام پرونده‌های ناتمام، مستدام!

*فعال سیاسی اصولگرا

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
0
0
برای این که آنها دروغ نمی گویند و به صورت حرفه ای وظیفه شان را پی گیری می نمایند و در کار حرفه ای و فنی جایی برای دروغ نمی ماند! اما بر عکس در کشور ما، اول از همه یک دروغ سازمان یافته شاخدار بیان می شود و بعداً پی گیری ها بر اساس آن دروغ تنظیم می شوند و هرگز منتج به نتیجه نمی شود و پرونده ها مفتوح می مانند!!!
پربازدیدها
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
امروز دوشنبه ۲۵ فروردين
پرطرفدارترین ها