تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
ناصر کنعانی به مناسبت «روز مبارزه با تروریسم» اعلام کرد

رویای پوچ منافقین هرگز جامه تحقق نخواهد پوشید

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به مناسبت «روز مبارزه با تروریسم» نوشت: رویای پوچ منافقین و حامیان آن‌ها هرگز جامه تحقق نخواهد پوشید.

کد خبر: ۱۷۱۲۲۰
۱۰:۴۶ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۳

کنعانی

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران در پیامی به مناسبت «روز مبارزه با تروریسم» نوشت که «رویای پوچ و سودای شوم منافقین مطرود و حامیان منافق آنان هرگز جامه تحقق نخواهد پوشید».

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز پنجشنبه و در «روز مبارزه با تروریسم» یاد شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت.

کنعانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «‏هشتم شهریور، سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر رئیس جمهور و نخست وزیر وقت جمهوری اسلامی ایران به دست منافقین مورد حمایت غرب و "روز مبارزه با تروریسم"، در خاطره ملت شریف ایران یادآور حقایقی تلخ و فراموش نشدنی است».

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران با مرور جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین و حمایت‌های غرب از آن‌ها نوشت: جریان منافقین که در چارچوب طراحی دشمنان در سودای دست‌یابی به قدرت در نظام انقلابی و اسلامی بر آمده از رأی مردم بودند، پس از ناکامی در این هدف، ابتدا مبادرت به ترور‌های کور مردم و ترور سازمان یافته مسئولین نظام کردند، سپس سران تروریست آن‌ها به فرانسه گریخته و با حمایت‌های مادی و معنوی برخی دولت‌های غربی مدعی حقوق‌بشر، اقدامات جنایتکارانه خود را علیه جمهوری اسلامی، دولت و ملت ایران دنبال کردند.

این دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در ادامه نوشت: «آن‌ها در ادامه حیات ننگین خود به دامان صدام جنایتکار پناهنده شدند و همراه با رژیم بعث علیه مردم کشور و هم‌وطنان خود وارد جنگ ناجوانمردانه شدند. رذالت آن‌ها به این حد متوقف نگردید و با مزدوری برای آمریکا و رژیم صهیونیستی که مبدع و مروّج تروریسم دولتی بوده و هستند، در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران ایفای نقش کردند و هفده هزار شهید ترور، ماحصل حیات ننگین گروهک منافقین مورد حمایت برخی دولت‌های غربی مدعی حقوق‌بشر است که هم اکنون نیز از کمک‌های سیاسی و مالی به این تروریست‌ها دریغ نمی‌کنند؛ و صد البته که رویای پوچ و سودای شوم منافقین مطرود و حامیان منافق آنان هرگز جامه تحقق نخواهد پوشید».

کنعانی در پایان نوشت: «هفته دولت و یاد شهیدان والامقام رجایی و باهنر را گرامی می‌داریم و با آرمان‌های مقدس آنان و همه شهیدان سرافراز ایران عزیز تجدید بیعت می‌کنیم».

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر