تیتر امروز

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آمریکا: ترامپ آماده مذاکره با ایران/ عراقچی: هر لحظه ممکن است جنگ از سر گرفته شود/ واکنش شورای نگهبان به درخواست رفراندوم میرحسین موسوی

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.

عبور یک شی پرنده ناشناس از حریم هوایی لهستان

سخنگوی ارتش لهستان ادعا کرد: این جسم پرنده به احتمال زیاد یک فروند پهپاد "شاهد" ساخت ایران بوده است که توسط ارتش روسیه استفاده می‌شود. با این حال این مسئله همچنان در دست بررسی قرار دارد.

کد خبر: ۱۷۱۰۸۰
۰۹:۲۷ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳

عبور یک شئ پرنده ناشناس از حریم هوایی لهستان

دیدارنیوز: ارتش لهستان از عبور یک شیء پرنده ناشناس بر فراز این کشور خبر داد. نقض حریم هوایی لهستان در پی حمله هوایی گسترده ارتش روسیه به اوکراین در این روز صورت گرفته و این شیء ظاهرا یک فروند پهپاد "شاهد" روسی ساخت ایران بوده است.

به نقل از دویچه‌وله، در پی حملات هوایی گسترده ارتش روسیه علیه اوکراین در روز دوشنبه ۲۶ اوت (۵ شهریور)، ارتش لهستان از نقض حریم هوایی این کشور توسط یک جسم پرنده ناشناس خبر داد.

ماسیج کلیز، فرمانده عملیاتی نیرو‌های مسلح لهستان در این مورد به خبرنگاران گفت: «احتمالاً یک شیء پرنده که ظاهرا یک پهپاد بوده، وارد لهستان شده است. این شیء قبل از اینکه در نخستین ساعات صبح دوباره ناپدید شود، توسط دست‌کم سه ایستگاه راداری مشاهده و تایید شده است.»

این مقام ارتش لهستان تصریح کرد: «واضح است که این جسم نه یک موشک مافوق صوت و نه یک موشک بالستیک یا یک موشک هدایت‌شونده بوده است.»

گفته شده است که بعدازظهر روز دوشنبه عملیات مربوط به جستجو برای یافتن شیء مذکور نزدیک روستایی در جنوب شرقی لهستان و ۳۰ کیلومتری مرز اوکراین، در جریان بوده است.

ورود یک پهپاد "شاهد"؟

سخنگوی ارتش لهستان می‌گوید، نیرو‌های این کشور از "آمادگی کامل" برای خنثی کردن این شیء برخوردار بودند.

او همچنین گفت که این جسم پرنده به احتمال زیاد یک فروند پهپاد "شاهد" ساخت ایران بوده است که توسط ارتش روسیه استفاده می‌شود. با این حال این مسئله همچنان در دست بررسی قرار دارد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، این شیء ساعت ۶ و ۴۳ دقیقه صبح به وقت محلی در نزدیکی شهر چروونوهراد اوکراین، از فراز مرز لهستان عبور کرده است. گفته شده است که این پرنده احتمالا دوباره از حریم هوایی لهستان خارج شده است.

خبرگزاری دولتی لهستان (PAP) پیش‌تر گزارش داده بود که در واکنش به حملات هوایی گسترده روسیه در نزدیکی مرز لهستان، چندین جنگنده نیروی هوایی لهستان برای رهگیری به پرواز در‌آمدند. بر اساس گزارش‌ها، هواپیما‌های متحدان نظامی لهستان نیز در این عملیات شرکت داشتند.

لهستان از زمان آغاز جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تا کنون یکی از مهم‌ترین حامیان کی‌یف بوده است.

به گزارش دیدارنیوز، مقامات کشورمان در جریان جنگ روسیه علیه اوکراین بارها اعلام کرده‌اند که به مسکو پهپاد یا تسلیحات نظامی نداده‌اند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد
امروز سه‌شنبه ۱۴ مرداد