تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
گفت و گوی دیدار در جامعه پلاس با وزیر صنایع دولت میرحسین موسوی

هاشمی‌طبا: با جلیلی به قهقرا می‌رفتیم/ پزشکیان سهم صدا‌های‌بلند را داد/ نزاع با آمریکا مثل بختک به جان ما افتاده/در قانون اساسی، عنوان "دولت سایه" نداریم

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ یک چهره قدیمی سیاسی اصلاح طلب رفت و در گفتگو با مصطفی هاشمی طبا، وزیر دولت میرحسین موسوی و معاون رئیس جمهور دولت آقای خاتمی و هاشمی رفسنجانی انتخابات ۱۴۰۳ را بررسی کرد.

کد خبر: ۱۷۰۵۸۷
۱۸:۱۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳

هاشمی طبا: با جلیلی به قهقرا می‌رفتیم/ پزشکیان سهم صدا‌های بلند را داد/ برخی از جای دیگر دستور می‌گیرند/ پزشکیان مسئول عملکرد این کابینه است

 

دیدارنیوزـ نسرین نیکنام: مصطفی هاشمی طبا، وزیر دولت میرحسین موسوی و معاون دولت خاتمی مهمان برنامه جامعه پلاس بود، البته این گفت و گو در دفتر این سیاستمدار اصلاح‌طلب انجام شد و فضای گفت و گو متفاوت است.

ویدیوی این گفت و گو را می توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.

 

در ابتدای این گفت‌وگو با هاشمی طبا به سراغ انتخابات سال 76 رفتیم و مقایسه آن انتخابات با انتخابات ۱۴۰۰ که او دلیل آن استقبال را این می‌داند که در آن زمان مردم از شرایط موجود راضی نبوده و به دنبال تغییر بودند مردم فکر میکدند در سال ۷۶ احساس رضایت نداشتند دنبال تغییر بودند از این رو به خاتمی رای دادند؛ این در حالی است که برخی از نارضایی‌های عمومی به حق نیست، اما برخی هم به حق است؛ مردم نگاهشان این است که اگر شرایط زندگی اقتصادی و زندگی شان خوب باشد در انتخابات ها شرکت می کنند اما اگر برخلاف آنچه گفتم باشد، کمتر در انتخابات شرکت می کنند.

او درباره حضور پزشکیان برای انتخابات ریاست جمهوری از سوی اصلاح طلبان می گوید: پزشکیان را جبهه اصلاحات کاندید نکرد، بلکه او پس از حضور در انتخابات از سوی برخی از چهره های اصلاح طلب حمایت شد و دلیل این حمایت هم این بود که جریان کشور رو به بهبودی برود، اما نکته اینجاست که چون مردم امیدی به تغییر ندارند از رای دادن صرف نظر کردند، هر چند که من هم به آینده امیدی ندارم و به نظرم با حضور پزشکیان و این کابینه اتفاق خاصی نخواهد افتاد؛ ای ریل در حرکت مسیر خودش را می رود.

این سیاستمدار اصلاح طلب معتقد است که قرار نیست شاهد تحول بزرگی در کشور باشیم فقط اتفاقی که افتاد این بود که حالا که پزشکیان آمده شیب نزولی جامعه مثلا از منفی پنج به صفر یا نهایت پنج می رسد اما اگر فرد مقابل می آمد این شیب نزولی با منفی پانزده درجه حرکت می کرد و شرایط کشور را در حوزه اقتصادی سخت تر می کرد.

معاون پیشین رئیس جمهور درباره نقدهایی که به انتخاب وزرای پزشکیان وار است هم می گوید: آقای رئیس جمهور باید برای حضور تک تک افراد در کابینه اش به مردم توضیح دهد،حتی باید بگوید دلیلش برای انتخاب آقای عارف به عنوان معاون اولی چیست و حتی باید بگوید چرا این افراد را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کرده است این حق مردم است باید بدانند.

 

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر