تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
از بازار سهام چه خبر؟

روزهای کم‌رمق بورس

در پایان معاملات امروز (دوشنبه) شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۴ هزار و ۷۰۰ واحدی به ۱ میلیون و ۹۹۸ هزار واحد رسید و به این ترتیب حمایت ۲ میلیون واحدی را از دست داد.

کد خبر: ۱۷۰۲۵۱
۱۳:۰۸ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳

بورس

دیدارنیوز: در شرایطی شاخص کل قله ۲ میلیون واحدی را از دست داد که در اتفاقی کم سابقه بیش از ۵۰۰ نماد بازار در صف فروش قرار داشتند.

بازار سهام سومین روز کاری را همانند روز‌های گذشته کم جان و کم رمق آغاز کرد و هرچه به ساعات پایانی بازار نزدیک‌تر شد، بر میزان عرضه‌ها افزوده شد.

نکته قابل توجه بازار امروز، تعداد بالای سهام قفل شده در صف فروش بود که در اتفاقی تاریخی و کم سابقه؛ بیش از ۵۰۰ شرکت بورسی در صف فروش قفل شدند؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۴ هزار و ۷۰۰ واحدی به ۱ میلیون و ۹۹۸ هزار واحد رسید و به این ترتیب حمایت ۲ میلیون واحدی را از دست داد.

همچنین شاخص کل هم‌وزن با ریزشی ۸۵۰ واحدی به ارتفاع ۶۳۳ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «شاوان»، «فصبا» و «آریا» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «فولاد»، «وبملت» و «ذوب» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «ختور»، «فصبا» و «وسپهر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۲۲ مرداد ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۲ هزار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۴۵۵ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز ۸۵ نماد در محدوده مثبت و ۳۶۳ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۱۸ نماد در محدوده مثبت و ۲۶۷ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر