تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد

جنایات جنگی اسرائیل در غزه ادامه دارد

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه تأکید کرد اسرائیل مرتکب جنایات جنگی تمام عیار علیه بیمارستان‌ها و مجروحان و بیماران فلسطینی در غزه می‌شود.

کد خبر: ۱۶۹۸۷۲
۱۲:۴۱ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳

جنایات جنگی اسرائیل در غزه ادامه دارد

دیدارنیوز: دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد که جنایات جنگی اسرائیل در غزه ادامه دارد.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه اعلام کرد: نوار غزه روزانه شاهد مرگ بیماران و مجروحان به خاطر محاصره، ممانعت اسرائیل از ورود تجهیزات پزشکی و دارو و تخریب بخش پزشکی است. محرومیت از درمان، غذا و سایر اقلام ضروری برای زنده ماندن، قتل تدریجی افرادی است که مستقیما در حملات نظامی اسرائیل کشته نشده‌اند.

در بیانیه این نهاد نظارتی آمده است: ما روزانه ده‌ها شکایت از فلسطینی‌هایی دریافت می‌کنیم که خود یا خانواده‌هایشان برای دریافت درمان نیاز دارند به خارج از نوار غزه سفر کنند، زیرا اکثر بیمارستان‌ها به دلیل محاصره و حملات اسرائیل از کار افتاده‌اند. بحران پزشکی از زمانی که اسرائیل در ماه مه گذشته گذرگاه زمینی رفح با مصر را بست، به شدت بدتر شده است چراکه این مسأله مانع سفر هزاران مجروح و بیمار به خارج شد و صد‌ها نفر از آن‌ها در نتیجه این امر کشته شدند.

در این بیانیه آمده است: داده‌های وزارت بهداشت فلسطین در غزه نشان می‌دهد که بیش از ۱۲ هزار مجروح و ۱۴ هزار بیمار نیازمند ارجاع فوری به خارج از غزه برای درمان و نجات جانشان هستند. این‌ها بخشی از ده‌ها هزار نفری هستند که برای تکمیل درمان یا دریافت خدمات بهداشتی و توانبخشی لازم که در نوار غزه در دسترس نیست، نیاز فوری به سفر دارند. مرگ و میر ناشی از نبود دارو، درمان یا نبود مراقبت‌های بهداشتی کافی روزانه منجر به مرگ ده‌ها تن می‌شود و این‌ها رسما جزو قربانیان حملات نظامی اسرائیل به حساب نمی‌آیند. داده‌ها حاکی از آن است که میزان مرگ و میر در نوار غزه طی ماه‌های گذشته نسبت به مدت مشابه در دو سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است و این به دلیل از کار افتادن بیمارستان‌ها و فروپاشی سیستم درمان به خاطر حملات هدفمند اسرائیل است.

در این بیانیه آمده است: ما هشدار می‌دهیم که هزاران بیمار مبتلا به سرطان به دلیل عدم درمان و نیاز به انتقال به خارج برای دریافت دوز‌های شیمی درمانی، با رنج شدیدی مواجه شده و در معرض خطر مرگ قرار دارند. محاصره و بسته شدن گذرگاه‌ها پس از تخریب بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی در غزه توسط اسرائیل و از کار افتادن اکثر آن‌ها به معنای تصمیم اسرائیل برای اعدام دسته‌جمعی بیماران و مجروحان و کشتن عمدی آنهاست. اسرائیل بدون رعایت قوانین بین‌المللی مرتکب جنایات جنگی تمام‌عیار علیه بیمارستان‌ها و افراد محافظت‌شده، از جمله مجروحان و بیماران می‌شود.

دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه تأکید کرد: باید اقدام فوری برای رفع محاصره غزه، وارد کردن تجهیزات پزشکی برای نجات جان غیرنظامیان بیمار و مجروح، تضمین حق سفر برای درمان بیماران و تامین تجهیزات ضروری برای بازسازی فوری سیستم درمانی و تضمین محافظت از آن در برابر حملات اسرائیل اتخاذ شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور