تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در واکنش به اقدام دیوان لاهه علیه تل‌آویو مطرح شد

کنعانی: جامعه بین‌الملل سردمداران اسرائیل را پاسخگو کند

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: جامعه بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل در راستای پاسخگو کردن سردمداران اسرائیل گام‌های عملی بردارند.

کد خبر: ۱۶۸۹۸۰
۱۷:۰۹ - ۳۰ تير ۱۴۰۳

کنعانی: جامعه بین‌الملل سردمداران رژیم صهیونیستی را پاسخگو کند

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به اقدام دیوان لاهه علیه تل‌آویو، گفت «جامعه بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل در راستای پاسخگو کردن سردمداران رژیم صهیونیستی و پایان بخشیدن به تجاوزات رژیم علیه ملت فلسطین و اشغال غیرقانونی سرزمین فلسطین، گام‌های عملی بردارند».

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه و در واکنش به نظر مشورتی دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص «تبعات حقوقی ناشی از سیاست‌ها و اقدامات رژیم اسرائیل در سرزمین‌های فلسطین اشغالی شامل بیت‌المقدس» که روز جمعه صادر شد، اظهار داشت: نظر مشورتی صادره از سوی دیوان بین‌المللی دادگستری، منعکس کننده نگرانی شدید جامعه بین‌المللی در قبال اقدامات متخلفانه و مجرمانه رژیم اسرائیل است.

کنعانی با استناد به نظر دیوان در خصوص اقدامات ناقض حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی از جمله غیرقانونی خواندن استمرار اشغال سرزمین فلسطین، غیرقانونی خواندن شهرک‌سازی‌ها در سرزمین فلسطین و نیز نقض حق ملت فلسطین در اِعمال حاکمیت بر منابع طبیعی خود و همچنین تصریح دیوان بر ضرورت جبران خسارات وارده به فلسطینیان، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که حق بنیادین تعیین سرنوشت ملت مظلوم فلسطین به طور مستمر در طول سالیان گذشته به‌ویژه از زمان اعلام موجودیت رژیم کودک‌کُش اسرائیل نقض شده و همچنان ادامه دارد و نقض حقوق مردم فلسطین محدود به دوره زمانی خاصی نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: ارتکاب نسل‌کُشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی در طول چند ماه اخیر در غزه نیز به طور سازمان یافته به تداوم نقض حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین منجر شده است.

کنعانی با اشاره به اعتراف صد‌ها قطعنامه و سند بین‌المللی بر حقانیت ملت مظلوم فلسطین گفت: انتظار آن است که جامعه بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد در راستای پاسخگو کردن سردمداران رژیم صهیونیستی و پایان بخشیدن به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و اشغال غیرقانونی سرزمین فلسطین از سوی این رژیم، گام‌های عملی بردارند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ایران با اشاره به مواضع اعلامی از سوی هیأت ایرانی در جریان جلسات استماع دیوان بین‌المللی دادگستری در اسفند سال گذشته، تاکید کرد: مؤثرترین راه حل خاتمه وضعیت غیرقانونی کنونی در فلسطین اشغالی، تحقق عملی ایده مترقی جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری همه‌پرسی جامع با مشارکت همه ساکنان و شهروندان اصلی فلسطین اعم از مسلمان، یهودی و مسیحی است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها