تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
وکیل دادگستری می‌گوید دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است

آخرین خبر از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش

مانوش منوچهری، وکیل پرونده قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر درباره آخرین وضعیت این پرونده گفت: دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است و پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر مجددا به دادسرا ارجاع کردند.

کد خبر: ۱۶۸۶۲۱
۱۳:۱۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۳

آخرین خبر از پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش

دیدارنیوز: وکیل پرونده قتل داریوش مهرجویی و همسرش گفت: دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است و پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر مجددا به دادسرا ارجاع کردند.

مانوش منوچهری، وکیل پرونده قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش وحیده محمدی‌فر، درباره آخرین جزئیات این پرونده گفت: دیوان عالی کشور، ایرادات مطرح شده در پرونده را پذیرفته است و پرونده را برای بررسی و تحقیقات بیشتر مجددا به دادسرا ارجاع کردند.

وی درباره به جریان افتادن بررسی پرونده افزود: در حال حاضر، تحقیقات مجدد روی پرونده تقریبا آغاز شده و به جریان افتاده است. باید دوباره از محیط اصلی وقوع جرم تحقیقات به عمل بیاورند تا جزئیات بیشتری مشخص شود.

این وکیل دادگستری درباره آخرین وضعیت متهمین پرونده گفت: فعلا متهمین در زندان هستند و باید مجددا از آن‌ها تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

منوچهری در پاسخ به این سوال که آیا در بررسی مجدد ایرادات پرونده احتمال دارد متهم دیگری به پرونده قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدی‌فر اضافه شود، گفت: بستگی به روند تحقیقات دارد و ممکن است متهم دیگری هم وجود داشته باشد. بستگی به این دارد که روند تحقیقات موفقیت آمیز باشد، گزارش‌ها کامل شود و ببینیم چه چیزی از درون بررسی‌ها پیدا می‌شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی