تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

کریمی‌قدوسی: بعضی از نمایندگان مجلس بعد از صحبت‌هایم به من توهین کردند

نماینده مشهد در تذکری توضیحاتی نسبت به توئیتی که هفته پیش داشت، توضیحاتی ارایه کرد.

کد خبر: ۱۶۸۲۳
۱۲:۰۰ - ۲۸ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - جواد کریمی قدوسی در تذکری در جلسه علنی امروز چهارشنبه گفت: هفته جاری تعدادی از نمایندگان نسبت به موضع بنده مواردی را مطرح کردند که تلویحا به من جسارت و توهین شده است. لازم است که در این باره توضیحاتی را ارائه دهم تا منظورم مشخص شود.

وی افزود: امام فرمود که اگر من هم پایم را از اسلام کنار گذارم همین مردم می‌ریزند و من را از بین می‌برند. مردم، شخص پرست نیستند و اسلام را می‌خواهند.

وی افزود: در چنین شرایطی باید ضروری‌ترین اقدامات برای حفظ وحدت ملی در حوزه‌های مختلف باشد. محور صحبت بنده درباره فتنه ۸۸ و سران فتنه و وظیفه ما در برابر فتنه بود. رهبر انقلاب در جمع مردم قم فرمود برخی نادانسته وارد فتنه شده و نفهمیدند این یک ابزاری است.

کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: مجلس در راس امور است پس قانون اساسی، شرع مقدس و سوگندی که ما خوردیم برای دفاع از استقلال، حمایت از مردم، شهدا، امام و رهبری، ایستادگی در برابر دشمن و فتنه است و قطعا مسئولان هم در این تراز حرکت می‌کنند.

وی افزود: مجلس هم شهدایی از نمایندگان تقدیم انقلاب کرده است. ما تنها کشوری هستیم که این میزان شهید در حوزه‌های مسئولیت مختلف داشتیم. البته این استثناهایی هم دارد.

در این هنگام یکی از اعضای هیات رئیسه به کریمی قدوسی گفت که زمان طرح تذکرش رو به اتمام است که او با استناد به آئین نامه گفت که چون دو نفر علیه او حرف زدند ۱۰ دقیقه زمان برای تذکر دارد. موضوعی که با واکنش مطهری رئیس جلسه مواجه شد و به کریمی قدوسی گفت که دو دقیقه زمان برای بیان تذکر دارد. علی رغم زمان باقیمانده کریمی قدوسی از ادامه صحبت‌هایش امتناع کرد.

کریمی قدوسی هفته گذشته در توئیتی نوشته بود:

« ۵۰ درصد این مجلس به دنبال فروپاشی نظام جمهوری اسلامی است، سران فتنه ۸۸ به دنبال سقوط نظام جمهوری اسلامی بودند و حالا امروز ۵۰ درصد نمایندگان مجلس پشت تریبون می روند و از سران فتنه دفاع می کنند».


منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر