تیتر امروز

فریدون عموزاده خلیلی: کسی که فرهنگ را با ایدئولوژی خود معادل ببیند، موفق نمی‌شود
گفت و گوی ویژه دیدارنیوز در برنامه کنکاش با یک نویسنده:

فریدون عموزاده خلیلی: کسی که فرهنگ را با ایدئولوژی خود معادل ببیند، موفق نمی‌شود

دیدارنیوز در یکی از ویژه برنامه‌های انتخاباتی خود با فریدون عموزاده خلیلی، نویسنده و روزنامه‌نگار درباره فرهنگ و انتخابات گفت‌وگو کرده است، که می‌بینید و می‌خوانید.
حبیب الله پیمان: نباید فرصت مرحله دوم انتخابات را از دست داد/ دموکراسی شورایی باید جایگزین دموکراسی نمایندگی شود
گفت و گوی ویژه دیدارنیوز در برنامه کنکاش با یک پژوهشگر:

حبیب الله پیمان: نباید فرصت مرحله دوم انتخابات را از دست داد/ دموکراسی شورایی باید جایگزین دموکراسی نمایندگی شود

برنامه "کنکاش" در یکی از ویژه برنامه‌های خود با حبیب الله پیمان، پژوهشگر و نویسنده گفت و گوی متفاوتی را انجام داده که می‌بینید و می‌خوانید.
چهار استاد دانشگاه خطاب به مردم: به پزشکیان رای بدهید
در میزگرد انتخاباتی مشترک دیدارنیوز و انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها:

چهار استاد دانشگاه خطاب به مردم: به پزشکیان رای بدهید

محمود صادقی (دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها)، ناصر مهدوی (استاد فلسفه)، تقی آزاد ارمکی (جامعه شناس) و مریم نصر اصفهانی (عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی) در میزگردی انتخاباتی مردم را...

این میوه برای کاهش «کلسترول بد» مفید است

گلابی به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از نوعی آنتی‌اکسیدان خاص موسوم به «کوئرستین» برای کاهش سطح کلسترول بد بسیار مفید است.

کد خبر: ۱۶۷۹۸۴
۱۲:۲۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۳

این میوه برای کاهش «کلسترول بد» مفید است

دیدارنیوز: بر اساس یک مطالعه جدید، گلابی به دلیل دارا بودن مقدار بالایی از نوعی آنتی‌اکسیدان خاص موسوم به «کوئرستین» برای کاهش سطح کلسترول بد بسیار مفید است.

تا به حال مطالعات زیادی در مورد نقش فیبر‌های گلابی به عنوان کاهنده کلسترول خون وجود داشته است، اما مطالعه جدیدی که در مجله «غذا، علم و تغذیه» منتشر شده است بیان می‌کند که گلابی حاوی ۲ میلی‌گرم آنتی‌اکسیدان «کوئرستین» است و وجود میزان بالای این آنتی‌اکسیدان می‌تواند به طور قابل توجهی سطح کلسترول بد را کاهش دهد.

کلسترول یک لیپید ضروری برای بدن است و باید نوع خوب آن را از نوع بدش تشخیص دهیم. این لیپید آزادانه در خون گردش می‌کند و دو پروتئین مسئول انتقال آن در بدن هستند: یکی لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) که به آن کلسترول خوب گفته می‌شود و دیگری لیپوپروتئین‌های با چگالی کم (LDL) که معروف به کلسترول بد هستند.

لیپوپروتئین با چگالی بالا یا همان کلسترول خوب از تشکیل پلاک روی دیواره رگ‌ها جلوگیری می‌کند و کلسترول اضافی انباشته شده در اندام‌ها را به کبد می‌رساند تا بتوان آن را از بین برد. اما لیپوپروتئین با چگالی کم، کلسترول اضافی را در اندام‌های مختلف توزیع می‌کند و باعث رسوب لیپید روی دیواره‌های رگ‌ها و در نتیجه ظاهر شدن پلاک یا همان رسوبات چربی می‌شود.

به گفته متخصصان، کوئرستین می‌تواند کلسترول بد را بدون کاهش کلسترول خوب کاهش دهد. مزیت دیگر این آنتی‌آکسیدان کاهش دادن «پروتئین‌های واکنشی سی» است که در التهابات مختلف و بیماری‌های قلبی دخیل هستند.

چه نوع گلابی بخوریم؟

به گزارش یورونیوز، گلابی‌ها به دودسته تابستانه و زمستانه تقسیم می‌شوند. نوع تابستانه آن از ماه ژوئیه تا آوریل در دسترس است و آن‌هایی که در پاییز وزمستان به بازار می‌آیند در فصل سپتامبر برداشت می‌شوند و اغلب پوست سخت‌تر و ضخیم‌تری نسبت به تابستان دارند.

بیش از ۵۰۰۰ گونه از گلابی در سراسر جهان وجود دارد.

نکته مهم در مصرف گلابی‌ها آن است که متخصصان، مصرف گلابی‌های قرمزتر را در کاهش سطح کلسترول بد بیشتر توصیه می‌کنند.

تجمع بالای آنتی‌اکسیدان مفید کوئرستین به ویژه روی پوست گلابی اثربخشی آن را بیشتر می‌کند و بهتر است گلابی با پوست مصرف شود؛ بنابراین اگر چربی شکمی دارید، با خوردن روزانه یک گلابی می‌توانید سطح کلسترول بد خون خود را کاهش دهید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی