تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

درخواست اعاده دادرسی پرونده باقری درمنی به دیوان عالی کشور پست شد

وکیل مدافع باقری درمنی -از محکومان پرونده‌های اقتصادی که اخیرا خبر تایید حکم اعدامش از سوی سخنگوی قوه قضاییه اعلام شد- می‌گوید درخواست اعاده دادرسی پرونده موکلش، از طریق پست به دیوان عالی کشور ارسال شده است.

کد خبر: ۱۶۷۸۲
۱۵:۳۷ - ۲۷ آذر ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سیدمحمود علیزاده طباطبایی در رابطه با تایید حکم اعدام حمید باقری درمنی با اشاره به روال طی شده پرونده موکلش، اظهار کرد: اتهامات موکلم مربوط به قبل از سال ۹۰ است -که در آن مرحله من وکیل ایشان نبودم- و از سال ۹۳ در زندان است اما در این شلوغی‌ها پرونده‌اش در دادگاه انقلاب مطرح و رسیدگی شد.

وکیل مدافع باقری درمنی، عنوان کرد: در مرحله فرجام خواهی من از ایشان وکالت گرفتم و برای فرجام خواهی به دیوان عالی کشور مراجعه کردیم که به ما گفتند نمی‌توانیم بگوییم در کدام شعبه رسیدگی می‌شود. گفتند لایحه ارائه کنید تا در پرونده قرار دهیم و ما لایحه دادیم.

علیزاده طباطبایی با اشاره به اعلام خبر تایید حکم اعدام موکلش از سوی محسنی اژه‌ای، گفت: قانون صراحتا می‌گوید درخواست اعاده دادرسی حق متهم است لذا یکی از همکاران ما درخواست اعاده دادرسی را با پست به دیوان عالی کشور ارسال کرده است.

جلسات رسیدگی به اتهامات حمید باقری درمنی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد. شنبه ۲۴ شهریور ماه در پایان نهمین جلسه، قاضی صلواتی ختم رسیدگی به این پرونده را اعلام کرد.

قاضی صلواتی در پنجمین جلسه که اولین جلسه علنی رسیدگی به پرونده حمید باقری درمنی بود در بیان اتهامات او به عنوان متهم ردیف اول پرونده گفت که اتهام این فرد شامل «افساد فی الارض از طریق کلاهبرداری با ایجاد شبکه چند نفری با وصف سردستگی از شرکت نفت جی به میزان ۳۲۲ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۳۴۶ کیلوگرم قیر، مشارکت در شروع کلاهبرداری از شرکت بیمه ایران با وصف سردستگی، مشارکت در کلاهبرداری و ایجاد شبکه چند نفری از بانک ملی با وصف سردستگی به مبلغ ۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است. همچنین مشارکت در شروع کلاهبرداری با وصف گردشگری به مبلغ ۹ میلیارد تومان، مشارکت در شروع کلاهبرداری از بانک گردشگری و مشارکت در شروع کلاهبرداری از یک شرکت صرافی با مبلغ ۷۰ میلیارد و ۴۰۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، مشارکت در شروع به کلاهبرداری از شرکت سامان مجد به مبلغ ۵۷ میلیارد و ۲۷۱ میلیون و ۴۰۷ هزار تومان، توهین به کارمندان دولت و پرداخت رشوه از جمله اتهامات این فرد است.»

وی تصریح کرد: در ۴ جلسه قبل کیفرخواست ۳۲۵ صفحه‌ای دادسرا توسط نماینده دادستان قرائت شد. پرونده ۱۵۵ جلد و ۳۳ نفر متهم دارد که ۵ نفر از متهمان فراری هستند.

دوشنبه ۹ مهر ۱۳۹۷ محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه از صدور حکم اعدام از سوی دادگاه‌های ویژه اقتصادی برای سه متهم از جمله حمید باقری درمنی خبر داد. خبر تایید حکم اعدام این فرد نیز روز یکشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۷ و در نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه اعلام شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی