تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
نرخ ارز در ایران

از دلار چه خبر؟/ کاهش قیمت با آمدن موافق «برجام»

برزو حق‌شناس، کارشناس اقتصادی گفت: «اگر بازار احساس کند انتخاب کاندیدای موافق برجام و افزایش روابط ایران با سایر کشور‌ها جدی است، این موضوع می‌تواند به کاهش قیمت دلار کمک کند.»

کد خبر: ۱۶۷۵۶۱
۰۹:۲۸ - ۰۴ تير ۱۴۰۳

از دلار چه خبر؟

دیدارنیوز: موضوع برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در هفته‌های اخیر بازار‌های مالی را به اغما برده است. در این میان، کارشناسان اقتصادی به رویکرد هر یک از کاندیدا‌ها در رونددهی به قیمت دلار توجه می‌کنند. برزو حق‌شناس، کارشناس اقتصادی، ضمن تاکید بر افزایش تقاضای دلار در تابستان معتقد است قیمت این اسکناس در صورتی کاهشی می‌شود که نامزدی رأی آورد که بر لزوم گفتمان رابطه با غرب تاکید دارد.

قیمت اسکناس دلار همانند سال گذشته که در منطقه ۴۸ و ۴۹ هزار تومانی نوسان داشت، با همان الگو و ۱۰ هزار تومان رشد در خرداد امسال معامله شد. به اعتقاد معامله‌گران بازار ارز، این روند رفت و برگشتی عادی است و با اهرم ارزپاشی بازارساز مهار شده است. فعلاً انتخابات ریاست‌جمهوری که کمتر از یک هفته به برگزاری آن باقی مانده مهم‌ترین سیگنالی است که توجه فعالان بازار‌های مالی را جلب کرده است.

پایداری روند ساید دلار تا پایان انتخابات ادامه دارد

در همین راستا برزو حق‌شناس، کارشناس اقتصادی، با تاکید بر روند ساید قیمت دلار در هفته‌های گذشته گفت: «با توجه به محدوده معاملاتی مشخص دلار، در هفته جاری که منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری است، پایداری روند ساید در بازار ارز مورد انتظار است.»

او به گارد احتیاطی معاملات در بازار‌های مالی با توجه به انتخابات پیش رو اشاره کرد و توضیح داد: «برای دلار در کوتاه‌مدت روند رفت و برگشتی فعلی قابل پیش‌بینی است. در صورتی که یکی از کاندیدا‌ها موضوع لزوم حل مسائل ایران با کشور‌های غربی را ارائه دهد، هرچه به برگزاری انتخابات نزدیک شویم و احتمال انتخاب چنین کاندیدایی افزایش پیدا کند و جدی‌تر شود، می‌تواند به کنترل قیمت دلار کمک کند.»

حق‌شناس افزود: «اگر بازار احساس کند انتخاب کاندیدای موافق برجام و افزایش روابط ایران با سایر کشور‌ها جدی است، این موضوع می‌تواند به کاهش قیمت دلار کمک کند.»

تقاضای تابستان، کار بازارساز را سخت می‌کند

این کارشناس اقتصادی در خصوص پیش بینی میان‌مدت قیمت دلار خاطرنشان کرد: «اگر در نتیجه انتخابات، گفتمان لزوم رابطه با غرب پیروز شود، با وجود مسائل اقتصادی، دلار می‌تواند نیمه کریدور پنجم را به سمت پایین بشکند.»

او ادامه داد: «در صورتی که گفتمان مذکور رأی نیاورد شاهد شروع روند صعودی دلار در تابستان خواهیم بود؛ زیرا ما از فاز ماه‌های کاهش تقاضا برای دلار عبور کرده‌ایم و با ورود به تابستان و میانه‌های تیر تقاضا برای دلار بیشتر می‌شود و این موضوع کمی کار را برای بازارساز سخت می‌کند.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر